2015 Model BMW F30 320iED NBT Hakkında
Merhaba arkadaşlar,
2015 Model F30 LCI 320iED aracım var. Aracı 2. sahibinden aldım neredeyse 1.5 yıl olacak. Araçta mevcutta aldığımda NBT ekran mevcuttu. Ancak sonradan takılma Android işlemciliymiş.
Gittiğim 1-2 elektrikçide araçtaki NBT'nin ilk çıkan sürümlerden olduğunu ve çok eski olduğunu söylediler. Android ekrana geçiş yapıyor ancak AUX vs. bağlantı ile telefonu yansıtma ve Youtube'dan şarkı açtığımda sesi almıyorum. Normal menüye bağlandığımda ise herhangi bir sorun olmadan Bluetooth ile bağlanıp şarkı açabiliyorum. 2 Sorum olacak bilgisi olanlara:
1) Öncelikle bendeki mevcuttaki NBT yazılımını komple Android işlemci olduğu için bu eski sürümü kaldırıp yeniden yeni bir sürüm kurma olasılığı mevcut mu ? Yani sonuçta bir Android işlemci olduğundan yeni bir yazılım atılarak güncel Android sürümlerine yükseltilebilir mi ? Eğer yapılabiliyorsa İstanbul Anadolu Yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?
2)Eğer yazılım güncellemesi ile günümüzdeki kullanılanlara yükseltilemiyor ise ilk yaşadığım sorundaki ANDROID menüsüne bağlandığımda sesi nasıl alabilirim ?
Fotoğraf ve detaylı bilgi isteyenlere gerekli paylaşımları yapabilirim.
Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Değerli yorumlarınız için teşekkürler, iyi forumlar.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.342 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası