ACIL LÜTFEN YARDIM EDİN
Arkadaşlar snapchat'ten birisi bana benim olmayan müstehcen bir fotoğrafımı ve yanına benim fotoğrafımı koyup tacizci diye paylaşacağım diye mesaj attı ve instagramımı bulup takipçilerime bunu tanıyor musun yazmaya başladı karşılığında da benden 10 euroluk steam hediye kartı istiyor ne yapmam lazım yardım edin ACİL
Hoşlandığım kızın verdiği cevap
Ben bugün hoşlandığım kızla konuştum bu sene ikimiz de üniversite sınavına gireceğiz. Seni seviyorum falan dedim kız şaşırdı ilk defa böyle bir şey yaşıyorum çok kibarsın teşekkür ederim falan dedi. Sonrasında biliyorsun ki sınava hazırlanıyoruz ben pek sıcak bakmıyorum dedi. Derse geçtik bana bakarak gülümsedi ben de ona gülümsedim fakat üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Bu ne anlama geliyor?
Ranch Simulator Directx 12 Hatası
Arkadaşlar bugün bilgisayara Ranch Simulator kurdum açayım dedim resimdeki hatayı verdi. Dxdiag'tan baktığımda directx sürümü 12 yazıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz
Ekran Kartım: AMD Radeon HD 7400M Series
Bu kız neden böyle yaptı
Sınıftan bir kızı yemeğe davet ettim ters soru işareti attı. Sizce ne yapmalıyım ?
BOOTMGR EKSİK HATASI
İphone 6 mı Huawei p20 lite mı?
Arkadaşlar bir yerden iphone 6 gelecek onu mu kullansam yoksa huawei p20 lite'a devam mı edeyim?
TYT VE AYT KİTAPLARI
Elimde bir sürü TYT AYT kitapları var pdf olarak isteyene atabilirim
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.648 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic