Prime Sınırsız Düşün Tarifesi
Merhaba arkadaşlar selfy 20gb sınırsız tarifesini kullanıyorum. taahhüt bitiği içinde 405 lira ödemeye başladım bu ay. Bu paketi gördüm fiyatı yeni hat alırsam uygun gibi. Şu anki hattımı da kontörlüye alırım. Geçen ki yıldızlı günlerde alamamıştım bu paketi. çünkü o sıralar 215 tl den kullanıyordum paketi. o zamanlar 395 liraydı sanırım şimdi 592 lira olmuş evde wifi olmadığından dolayı almayı düşünüyorum. Acaba yine yıldızlı günleri mi beklesem ve o zaman indirimle belki alma şansım olur. yada o zamana kadar bu pakete alımlar kapanır mı? özellikle yıldızlı günler gelince. şöyle 500 TL ye 70gb verirse çok iyi olur.
Habersiz onaysız Tarife değişiklği
Merhabalar ben selfy festival 20gb sınırsız sosyal medya tarifesi kullanıyorum bugün uygulamayı güncelledim bu ekranı gördüm bu bir hata mı yoksa tarifem mi değişti habersiz diğer ekran görüntüsüde de 8Gb yazıyor. Fatura kesim tarihimde 10 mayıstı böyle sorunla karşılaşan oldumu
Hotspot 25Gb İnterneti Kullanamıyorum
Merhabalar az önce bu paketi aldım ama hotspotu kullanamıyorum bu paket hakkında bilgisi olan var mı ?
Sil süpür kampanyası bitti mi
Sil süpür bitti mi ? Kampanyayı göremiyorum
TT Meşhur Aramalarına Başladı
Tt
Henüz 70 küsür gün varken aramaya başladılar 70 lira dafa fazla ücreti olan pakete yönlendirmeye çalışıyorlar fikriniz nedir ne yapayım. Gerçi kabul etmemde taahhüt bitene kadar devam edeceğim. Sizleride bu pakete çekmeye çalışıyorlar mı
Sen Yap Diye Geri Döndü
Sen yap diye kampanyası geri döndü. Belirli görevleri yaparak internet kazandığımız bu kampanya, ne kadar sürecek bilmiyoruz henüz, ama iyi oldu döndüğü. Yorumlarınızı bekliyorum.
Turkcell Yine Görevi Değiştirdi
Bilirsiniz Bip yıldızlarında önceden hedef vardı. 100,500,750,1000+ mesaj at gibi. Sonrasında millet bu kolay şeyi programlar ve ilet yoluyla yaptığın için, bu sefer mesaj değil, farklı kişilere gönderme görevi getirdi. Şikayet gelmiş olacakki, turkcell geri adım atıp tekrardan mesaj gönderme görevine döndü. Bu sefer ise görüldü olması şartı geldi. Hiç yoktan yine iyidir(İki hattım var TT ye takılmayın)
Arayüz Yine Değişti
Merhabalar göründüğü gibi renkler bu şekilde oldu. Selfyliyim renklet mavi kahverengi mor gibisinden di daha fazlaya tıklayınca Selfye üye ol deniliyor selfy li olanlarda bu sorun var mı şu anda ?
Yeni Tarifeler
Bugün bu paketleri gördüm fena değil siz ne düşünüyorsunuz?
Hangi Tarife Doğru ?
Merhabalar numara taşımak için yeni sim kartım geldi fakat sözleşme kağıdında 20+ yazıyor ilk üç ay 112 sonraki 9 ay 132 lira ama selfynin sitesinde ilk üç ay 95 sonraki 9 ay 112 lira. Ama ben ilk üç ay 95 sonraki aylar için 112 lira olan tarife için başvurmuştum. Şimdi ben tarifenin kampanyalı ücretinden yararlanamayacak mıyım ? Fazla ücret mi ödeyeceğim? Bir tarife üzerinde iki farklı ücret var(mobil müşterili değilim seçeneği seçili olsa bile. Hangisi doğru bunların şimdiden teşekkürler.
edit; Bana kodlar verildiğine göre kendim gireceğim o halde Selfy festival 20 tarife yazıp 5555 göndermek yerine(x3 112₺ x9 132₺), selfy festival tc gg/aa/yyyy 4545 (x3 95₺ x9 112₺) olarak mı göndereceğim. Kağıttaki tarifenin dışına çıkmam herhalde?
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 495
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.569 (Bu ay: 175)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 70 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar