Araç Trafik Cezası İtirazı
Merhaba ben 21 şubatta kozyatağı tarafında ters yönde gitmişim ve 1400 tl ceza yemişim daha dün şans eseri e devlette farkettim ve faiz binmiş 400 tl 1800 olmuş bana bu güne kadar ne evime ne de telefonuma bildiri mesaj gelmedi yani haberim yoktu ben ters yönde gittiğimden bile emin değilim itiraz edip fotoğraf isteme şansım var mı varsa nereye başvurmalıyım
Değer kaybı talebi
Merhaba önelikle, benim 2017 bir egea aracım var ve kaza yaptım suçlu olan taraf karşı taraftı yüzde 100 açıklandı bu ve benim aracım tamir edildi ön tampon, far ve korna değişimi oldu 4800 TL tramer oldu simdi bu aracın ilk kazasıydı ve değeri düştü ortalama kaç bin lira talep etmeliyim sigortadan değer kaybı için eksperlere sordum hepsi farklı fiyat biçtiler anlayam veya yaşayan biri varsa yardımcı olursaniz sevinirim.
Araç:
2017 1.3mjt egea easy 50.000 km de.
Airbag açmamıştır.
Merhaba öncelikle benim monster laptopum var özellikleri gayet iyi 16 gb ram i5 10300h gtx 1650ti var laptopta pes 21 oynarken 0 kasma ama hdmi ile tvye aktarınca konsol gibi 20 25 dk oynadıktan sonra fps düşüşü gibi kasmalar oluyor kendiliginden gidiyor arada tekrar oluyor nedeni pc mi tv mi onu soracaktım ve çözüm için neler yapabilirim
YAN AYNALAR EKSPERTIZDE ÇIKARMI
Merhaba benim 2017 Egea Easy arabam var 2 gün önce park yerinde yan sol aynaya vurulmuş sonradan kaçmışlar ayna sağlam elektriği çalışıyordu ama araca bağlanan kısın kırılmıştı sanayiye götürdüm sanayici bana 2020 hasarlı egea vardı onda ondan aynasını komple söküp benimkine taktı ürün orijinal durumdaydı şimdi ben bu aracı ekspere soksam aynanın değistiği anlaşılır mı ben her türlü söylerimde satacağım kişiye aynayı yinede merak ettim
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.999 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası