Yurtdışı Kulaklık önerisi
Arkadaşlar merhabalar başlıkta belirttiğim gibi telefonum için kulaklık arayışı içerisindeyim. Film ve müzik dinleyen biri olduğum için Bluetooth'ya da kablolu kulaklık arıyorum ama bir türlü karar veremedim, bu konuda bana yardımcı olacak siz değerli arkadaşlarımdan yardımlarınızı bekliyorum. Bütçe olarak 400-500 arası çıkabilirim, daha alt bütçelerde de iyi kulaklıklar varsa onları da değerlendirebilirim. Ses netliği önemli, Bluetooth kulaklık olursa şarji biraz daha iyi kulaklık olursa memnun olurum. Telefonum kulaklık girişi olmadığı için ses çıkışı olarak Type-C kullanıyorum. Yurtdışı kulaklık önerilerinizi bekliyorum.
Kulaklık önerisi
Arkadaşlar merhabalar başlıkta belirttiğim gibi telefonum için kulaklık arayışı içerisindeyim. Film ve müzik dinleyen biri olduğum için Bluetooth'ya da kablolu kulaklık arıyorum ama bir türlü karar veremedim, bu konuda bana yardımcı olacak siz değerli arkadaşlarımdan yardımlarınızı bekliyorum. Bütçe olarak 400-500 arası çıkabilirim, daha alt bütçelerde de iyi kulaklıklar varsa onları da değerlendirebilirim. Ses netliği önemli, Bluetooth kulaklık olursa şarji biraz daha iyi kulaklık olursa memnun olurum. Telefonum kulaklık girişi olmadığı için ses çıkışı olarak Type-C kullanıyorum.
1000 TL saat önerisi
Arkadaşlar merhaba 1000 TL bütçem var bildiğiniz metal kordonlu bi saat arayışı içerisindeyim. Önceliğim seiko ama önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler.
5000-5500 TL Masaüstü önerisi
Arkadaşlar merhabalar yeğenim için 5000-5500 TL arasında monitör dahil sistem önerisi istiyorum. Parça parça da olabilir montajı bende yapabilirim. Bu fiyat aralığında alabileceğim güzel bir sistem alabilirsek çok memnun kalacağız genel kullanımı oyun ve EBA'dan ders yapılacak
Millenicom giden internetim
Arkadaşlar merhaba dün sabah itibarı ile kullanmış olduğum internetimde hiç bir problem olmadığı hâlde birden gitti @millenicom'a arıza kaydı bıraktığım halde geri dönüş olmadı. Bu akşam gelen mesaj aynen şöyle;
Değerli müşterimiz saha ekiplerimiz tarafından hattınız kontrol edilmiş ve çözümü uzun sürecek bir arıza tespit edilmiştir. Bu arızanın giderilmesi için çalışmalar devam etmekte olup süreç tarafımızdan takip edilmektedir. Gelişme olması durumunda sizinle yeniden iletişime geçeceğiz. Anlayışınız için teşekkürler.
Modemime sinyal gelmiyor yoksa bende port mağduru mu oldum şakadır umarım :( @teknoCat @millenicom
Hız problemi
Ey saygıdeğer @millenicom bana yaşattığın tüm olumsuzluklar için sana teşekkür ederim. Herşey gayet güzel giderken son 4 haftadır yaşattığın problemler gerçekten içinden çıkılmaz bir hal aldı.
Sikayetvar, BTK ya yapmış olduğum şikayetlerdende dönüş yok. Müşteri hizmetlerimiz var diye övünüyordunuz 2 saat sonra belki telefonumuza çıkan müşteri temsilcisi oluyor niyeti halis olabilir de bilgisi (0) kocaman 0. Sürekli hız problemi yaşamaktayım kablolu yapmış olduğum testlerde 75 mbit almam gerekirken 4 mbit hız alıyorum bu nasıl oluyor acaba modem aç kapa yapılınca düzeliyor 5 dkka sonra yine aynı. Bana bu konuda nasıl yardımcı olacaksın?? Arıza kaydı oluşturuyoruz 1 gün sonra geri aranıyoruz otomatik ses kaydı hiçbir çözüm odaklı birşey yok....
Millenicom'a geçiş.
|
SSD Önerisi
|
Türknet İnternetim hk.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 81
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 4.516 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler