Herkese merhaba,
Son zamanlarda görsel roman tarzında olan oyunlara sardım ama bu tarz oyunların Türkçe dil desteği veya Türkçe yaması pek fazla olmuyor maalesef. Özellikle sevdiğim animelerin bazı görsel roman tarzındaki oyunlarını oynamak istiyorum. Mesela Steins;Gate gibi olan oyunları.
Ancak İngilizce dil bilgim aşırı yetersiz olmasından ötürü sadece diyalog metinlerini anlık olarak Google, Yandex vesaile gibi sunucular üzerinden Translate edebilecek birtakım yazılımlara ihtiyacım var. Birtakım programlar buldum ancak anlık olarak çevirmediği gibi sadece ekran görüntüsü olarak kırptığın kısmı çeviriyor. Bu da bana çok saçma ve kullanışsız geldi. Yani en azından benim işime yaramıyor.
Yıl olmuş 2023. Mutlaka aradığım tarzda bir program vardır diye düşünüyorum ancak birtürlü bulamadım. Bulan, bilen veya kullanan var ise rica etsem yazabilir mi?
CCleaner'dan Sonra Bazı Programlar Açılmıyor
Öncelikle herkese merhaba,
CCleaner'ı ne zaman kullansam sürekli birtakım sorunlar ile karşılaşıyorum. Bu nedenle uzun zaman boyunca kullanmamıştım. Aradan seneler geçtikten sonra nelerin değiştiğini veya iyileştirildiğini görmek istediğim için sırf meraktan son sürümünü tekrardan yükledim. Son sürümlerinde birtakım programları uyku moduna almaya yarayan bir özellik getirmişler. Ben de denemek istedim ancak hiçbir şey fark etmedim. Ardından programları uyku modundan çıkarıp eski haline getirdim ve CCleaner'ı bilgisayarda kalıntı bırakmadan sildim.
Her şey CCleaner'ı sildikten sonra olmaya başladı. Her programda olmasa bile bazı programlar hiçbir şekilde açılmıyor. Kalıntısız bir şekilde tamamen kaldırıp, tekrar kurduğumda bile sürekli ekran görüntüsündeki hatayı veriyor. CCleaner'ın bozduğu programları bir türlü normal şekilde çalıştıramıyorum. Sistem geri yükleme noktası da oluşturmamıştım zaten çok fazla kurulu şey olduğu için olsa bile sistem geri yükleme yapamam.
Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Ve nasıl çözebilirim? Bilgisayara format atmadan ya da sistem geri yükleme yapmadan bir çözüm yolu sunabilecek biri var mı? Desteğinizi rica ederim çünkü artık son derece sinir bozmaya başladı. Ayrıca sistem geri yükleme yapmamın da pek mümkün olmadığını belirtmek isterim.
CCleaner'ı kaldırdıktan sonra sorun yaşadığım ve hiçbir şekilde çalıştıramadığım programlardan birisi de Media Player Classic. Her yolu denedim ama çalışmıyor.
Poco X3 NFC Sistem Güncellemesi
|
Assassin's Creed II Codex Sorunu
|
Celladına aşık olmuşsa bir millet, ister ezan ister çan dinlet. İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, müstehaktır ona her türlü zillet. ~ Ömer Hayyam ~ |
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 94
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 28.023 (Bu ay: 5.669)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 89 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun