Webtv hakkında meda serveri nasıl kurarım
Arkadaşlar benim tv portum var ve genel olarak medya işi yapacağım.Klipler,filmler ve buna benzer şeyler yapabiliyorum sistemim var ama web sayfasında nasıl çıkartabilirim onu bilmiyorum medya server galiba yani portunu şifresi ipini gire bileceğim bir sistem lazım yardımcı olabilirmisiniz
Terminalimdeki linux videoları pc ye indirmek
Selam öncelikle terminalimde vdeolar var iligsayarıma indirmeye çalışıyorum ind,remi,yorum ilk başda terminalimin ipini göremiyorum onu nasıl öğrenirim şifreleri var ama ipi yok ve bilgisayarıma vidoeları nasıl indiririm yardım edermisiniz.
Hpergraph ile adsrock reklam keyfini yaşayın
Hpergraph.com.tr reklamları ile tanışın
Scorch London - Advertising Agency Introduction Hpergraph.com.tr
The show reel of leading creative advertising agency Scorch London. For more information and to view our case studies, visit www.scorchlondon.com Give us a call on +44(0)20 7287 1702 Email us at info@scorchlondon.com
https://hpergraph.com.tr/ sitesine davetlisiniz.
Hem çalışıp hem çalışalım Adwors
Merhaba öncelikle biz reklam firmasıyız milyarlar siteyi besleyecek ve savunacak güçümüz vardır.Sitelerinizi hem büyültüp hem yüceltiyoruz.Sistem basit ister reklamcı ol ister reklam ver reklamcı ol ister reklam yayınlayan ol ikiniz de besleyecek sistemimiz mevcuttur bizi takip edin.
Site:hpergraph.com.tr
ingilizce yakında türkesi ve resimlerde eklenecektir
ulaşma.Kayıt olun ve canlı destekten görüşelim.
wattpad Sizlerle
Hşkayelerinizi paylaşabileceğiniz bir plartforum hayırlı olsun.
wattpad.com
sizlerle
Yeni Blog Sayfası
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.620 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet