amd readon hd 6670 işlemci önerisi
Arkadaşlar merhaba, eski bir bilgisayarım var bu bilgisayara amd readon hd 6670 ekran kartını sonradan dahil etmiştim fakat inanılmaz bir darboğaz meydana geliyor. sadece chrome açıkken bile işlemci kullanımı %100'lerde ve fps sürekli anlık düşüş yaşıyor. Sizden işlemci tavsiyesi isteyecektim darboğaz yapmayacak ve mütevazi oyunlarda beni idare edebilecek bir işlemci önerirseniz sevinirim. Sıfır veya ikinci el farketmez. sistem şu;
ekran kartı : amd readon hd 6670 1 gb
işlemci : intel core 2 duo e4500
anakart : asustek computer inc. P5LD2-X/1333
ram : 3 gb
bütçe : 500
i5 12400F - RX 6600XT anakart ve kasa önerisi
Arkadaşlar yakında yeni bir sistem toplayacağım bu sistemin işlemcisini i5 12400f ekran kartını RX 6600 XT olarak belirledim hemen hemen bütün parçaları netleştirdim fakat anakart ve kasa konusunda hala kararsızım. Çok fazla araştırma yaptım fakat net bir sonuca ulaşamadığım için çareyi konu açmakta buldum. Ben başta B550 anakart olarak düşünmüştüm fakat bu kart 12.nesil işlemcileri desteklemiyormuş bu yüzden H610 ve B660 isimlerini buldum. Toplayacağım sistemde zorunda kalmadıkça herhangi bir değişiklik ya da OC yapmayı düşünmüyorum. Bütün parçalar ömürlük olsun istiyorum. Bu arada sistemimde değiştirmemi ya da daha sağlıklı olduğunu düşündüğünüz revizeler varsa belirtebilirsiniz. Bir de bu sisteme cpu soğutucu almalı mıyım yoksa soğutucuya gerek yok mu bunu da cevaplarsanız çok memnun olurum. Sistem şu şekilde;
anakart : -
ekran kartı : rx 6600 xt
işlemci : i5 12400f
ram : corsair 2x6 (16gb)
psu : fsp hyper 650w 80+ bronze
kasa : -
m2 ssd : sandisk ultra m2 500gb
hdd : 2gb
anakart için bütçe : 2000-2500
kasa için bütçe : 1000-
64 bit bilgisayara 32 bit ekran kartı driveri kurmak
eskiden bilgisayarımda 32 bit windows 7 kuruluydu. Bir hatadan ötürü format yedi ve 64 bite yükselttim. Fakat oyunlarda eski performansı alamadığımı gördüm. LoL oyununda orta ayarlarda 80-90 fps alırken 64 bite yükselttikten sonra düşük ayarlarda 40-50 fps değerlerini gördüm. Gözle görülür bir performans düşüşü var. Sizce ekran kartı driverini 32 bit kursam fps değerleri artar mı?
arkadaşlar e-devletten kyk yurt başvurusu yapmak istediğimde "Bölüm ve sınıfınızın bulunduğu il ve ilçede Bakanlık tarafından işletilen yurt bulunmamaktadır." diye bir hata alıyorum. İlçeye 20km uzaklıkta başka bir ilçede yurt var. O yurda yerleşmem mümkün mü?
Ön Jaklar Çalışmıyor (Realtek)
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.297 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware