Gaya Beauty
Gaya Beauty
İstanbul Levent‘te bulunan Gaya Beauty; yeni nesil yöntem ve teknolojik uygulamalarla güzelliğinizi, sağlıklı bakım temelleri üzerine inşa etmektedir. Güler yüzlü ve alanlarında uzman çalışanlarıyla, kaliteli hizmet sunarak, hijyenik bir ortamda çeşitli uygulamalarla müşteri memnuniyetine önem vermektedir.
Çatlak ve selülit tedavisi, bölgesel incelme, cilt gençleştirme, kırışıklık azaltma ve vücut şekillendirme alanlarında uzman ekibimiz tarafından hizmet verilmektedir. Temel amacımız kısa zaman içeresinde kaliteli ve sağlıklı sonuç almaktır.
Hediye Perde
Kuzenim evleniyo ve uygun bi hediye almak adına internette dolaşmaya başladım ve güzel bi hediye olucağını düşündüğüm bu siteyi buldum güzel perdeler var düşünenler için siteyi bırakıyorum.
https://www.modaper.com/
İstanbul Pimapen Servis Tamir Satış
Pimapen kapı ya da pencere hizmetine ihtiyacınız varsa sizlere makul fiyatlar ile hizmet verecek güvenilir, kaliteli ve profesyonel pimapen kapı, pencere ve cam gibi ürün hizmeti sunan bir firmaya ihtiyacınız var demektir. Piyasada pek çok firma tamamen kar amaçlı hareket etmekte ve pimapen pencere fiyatları ve kapı fiyatları bakımından maliyetinden çok daha yüksek fiyatlar biçerek bu ürünleri satışa sunmaktadır.
Biz sizlere hizmet sunarken ticari kaygılarımızı arka plana koyarak hareket ediyor ve sizlere kaliteli bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Sizlere sunduğumuz kaliteli ve güvenilir pimapen hizmetine böylelikle ekonomik fiyatlar ile ulaşabilmenizi mümkün kılıyoruz.
Alanında uzman ve deneyimli çalışanlarımızın temiz ve kusursuz işçiliği için makul bir fiyat belirliyor ve bunun üzerine pimapen ürünlerin maliyeti için öngörülen fiyatı ekleyerek sizlere ekonomik fiyat teklifi sunuyoruz. Maliyeti ve işçiliği ile yararlanabileceğiniz pimapen ürün hizmetimiz bu sayede bu ürünler için fahiş ücretler ödemeden mekanınızda istediğiniz şıklığı, konforu ve tasarrufu kazandırmaktadır.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 407 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Site Tanıtımları