DAHA ÖNCE COVİD OLANLAR LÜTFEN BAKSIN
arkadaslar ben 7 gündür karantinadayım 2 3 gün önceden belirtiler vardı yani 10 gündür coronayım dün covidfavir hapını bitirdim hala iyileşemedim hiç ateş veya tad koku kaybı yaşamadım ama hala öksürüğüm var ve kendimi halsiz hissediyorum 3 gün sonra karantinam bitince bir daha doktora gitmeye düşünüyorum atlatan arkadaslar toplam kaç günde iyileşti yardıma çok ihtiyacım var lütfen bilgilendirin beni
TELEFON ÖNERİSİ LÜTFEN
Arkadaşlar bütçem kısıtlı ben de fazla telefon işlerinden anlamıyorum biri bana 1750-2200 tl arası fiyat performans açsıından iyi olan bir telefon önerebillir mi ? aklımda xiaomi redmi 8 ve xiamoi 9 c var bunları mı önerirsiniz aynı fiyatta daha kaliteli telefon türleri bulabilir miyiz ?
KUVVET VE HAREKET DENEY ÖNERİSİ
Dostlarım vize konum bu aklıma hiçbir şey gelmiyor bugün son teslim günü mecbur burda konu açmak zorunda kaldım öneri verin lütfenn
KİMLİĞİ KAYBETTİM YARDIM
Arkadaslar babannem kimliğini kaybetti kadın depresyona girdi kaç gündür kimliği eski kimlik olduğu için bloke de edemiyor karakola gittik yapılcak bir şey yok ama eski kimlikle bir şey yapılmaz korkmayın tarzı konuştular babannem hala üstüme şirket aççaklar kredi çekçekler filan diye depresyona girdi napabiliriz ? Cidden yardımınıza ihtiyacımız var
SAÇLARIM BİRAZ UZAYINCA KİRPİ GİBİ DİKENLİ OLUYOR
EVET ARKADAŞLAR MASMALESEF BU SORUNU YAŞAMAKTAYIM SIRF BU YÜZDEN PASO KISA SAÇLA DOLAŞIYORUM ÇOK AZ UZATAYIM SAÇLARIN ORTA BÖLÜMLERİ DİKEN GİBİ KİRPİ GİBİ KALKIK DURUYOR HER TÜRLÜ ŞAMPUANI DENEDİM İŞE YARAMADI SANIRIM GENETİK BİR ŞEY ÇÖZÜMÜ NEDİR BİLEN VAR MI ??
İnstagram Androidler Story Atma Sorunu YARDIM PLS
Arkadaslar telefonum huawei mate 20 lite masmalesef andorid olduğu için ne zaman story atsam yarım ekran oluyor storyler yarısı karanlık filan utana utana story atmaktan bıktım yok mu şunun bir çözümü lütfen bilen yazsın ya squarepic filan denedim bir işe yaramadı
HUAWEİ MATE 20 LİTE ÖN CAM KIRILDI KAÇ TL YAPARLAR?
|
Sınıf Öğretmenliği Hakkında Sorusu olan var mı ?
|
2300 TLye alınacak en iyi telefon ?
|
DOLANDIRILDIK YARDIM
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 204
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.862 (Bu ay: 148)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar