Ülke sınırlarını korumayanlar kendi halkının bayram kutlamaları için Taksim'e çıkmasını engellemek amacıyla 48 bin güvenlik gücü görevlendirdi.
Ekleme,
Bu tür olayları yani güvenlik güçlerine gereksiz saldırıları doğru bulmuyorum tabii ki .
Ele aldığımız konu, benzer hassasiyeti Suriyeliler miting yaparken gösterilmedi.Hatta daha geri gidelim sınırlarımız kevgir olurken nerdeydik?
Bir diğer konu,
Bu manşetlerin basıldığı tarih ve sonrasında 2-3 kere Taksim'de yapılan kutlamalarda herhangi bir güvenlik sorunu mu oldu da anayasa mahkemesin kararına rağmen yasaklıyorsun ?
İmei kayıtsız kullanım süresi 180 güne çıkarılıyor.
İmei kayıtsız kullanım süresi 180 güne çıkarılıyor.
yaz2023 kodu ile extra yüzde 10 indirim
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ürünü kullanıcı hatası diye ücretli tamir etmek istedi. Hemde ürün fiyatının 2 katı masraf çıkardı. Thh ye başvurdum ve lehime sonuçlandı. Para iadesi yapılacak. Süreç bundan sonra nasıl işleyecek?
Ram tavsiyesi
Arkadaşlar görseldeki gibi ram mevcut, ram eklemek istiyorum kaç mgz ram almam lazım yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar konuyu ben yaşamadım bir platformda gördüm ve paylaşma gereği duydum.
Merhabalar,
Sahibinden üzerinden bir ilanim vardı..
Dolandırıcı şahıs aradı teleefonu almak istediğini söyledi.. ibanima telefon ücretini attı
Megersem kendisi hayali bir ilan ile başkasına bir şey satmış .. dolandırdığı sahisada benim ibani vermiş.. ben o dolandriici şahısın ibanima telefon almak için para attığını sanıyorum ..meğerse diğer kiisiye vermiş ibani o şahıs bana para atti.. dolandirci adamını yollayıp telefonu aldı benden..yani bu adam başkasını dolandırdı parasını temize çekmek için benim ibani ve telefonumu aldı.. tek delilim dolandriici şahsın aradıgi telefon kayıtları 1 ay sonra ağır ceza mahkemesinde ilk durusmam var ..nasıl bir yol izlemem gerek savcı iddasinda beni suçluyor..sahibinden 2 sene önceki olay aamma ilan kayitim filan duruyor
Türkcell in kahrını çekmişim haberim yok
Senelerdir en iyi alt yapısı var diye Türkcell kullanıyordum.
Geçen hafta kontrolü hatta geçmek istedim ve türktelekoma bir şans vereyim dedim. Özellikle internet konusunda Türkcell den kat kat iyi.
Bursa merkez de kullanıyorum.
Amozon.com Adobe Photoshop Elements 2022 819TL
Kod olarak alırsanız başka masrafı yok.
Corona krizi Alman bakanı ölüme götürdü!
|
Aynı şeyi defalarca yapıp farklı sonuç almayı uman kişiye aptal denir. Dahiliğin bile mutlak bir sınırı varken aptallığın asla. En kötüsü de dünya onlarla doludur. |
ALIŞVERİŞ YAPACAĞIM ARKADAŞIN PROFİLİ SÜREÇ SONUNA KADAR AÇIK OLMALI |
İnsana yapılacak en büyük kötülük, onu bir umudun içine hapsetmektir. |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.338
İkinci El Bölümü Mesajları: 665
Konularının görüntülenme sayısı: 28.196 (Bu ay: 464)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 851 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar