Değerli arkadaşlarım merhaba; kanalım 5 yıllık . mesai saatlerinden dolayı çok video yükleyememiştim. Şimdilerde video sayısını artırmaya çalışıyorum. Bu videolar ders esnasında kayıt altına alınmıştır. Youtube için değildir . Doğal olması daha iyi olur diye düşündüm. O yüzden giriş seremonisi yok kusura bakmayın. Direkt derse başlıyorum. İstek üzerine soru ya da konu videoları atabilirim. Destek olursanız memnun olurum.
Değerli arkadaşlarım merhaba; matematik öğretmeniyim. kanalım 5 yıllık . mesai saatlerinden dolayı çok video yükle yememiştim. Şimdilerde video sayısını artırmaya çalışıyorum. Bu videolar ders esnasında kayıt altına alınmıştır. Youtube için değildir . Doğal olması daha iyi olur diye düşündüm. O yüzden giriş seremonisi yok kusura bakmayın. Direkt derse başlıyorum. İstek üzerine soru ya da konu videoları atabilirim. Destek olursanız memnun olurum.
Değerli arkadaşlarım merhaba; matematik öğretmeniyim. kanalım 5 yıllık . mesai saatlerinden dolayı çok video yükleyememiştim. Şimdilerde video sayısını artırmaya çalışıyorum. Bu videolar ders esnasında kayıt altına alınmıştır. Youtube için değildir . Doğal olması daha iyi olur diye düşündüm. O yüzden giriş seremonisi yok kusura bakmayın. Direkt derse başlıyorum. İstek üzerine soru ya da konu videoları atabilirim. Destek olursanız memnun olurum.
KPSS VE DGS HAZIRLANIYOR
TYT VE AYT MATEMATİK İÇİN YOUTUBE KANALI
|
DİCLE HUKUK KAZANANLAR OKUYANLAR
|
HUKUK ICIN TUS SINAVI GIBI BIR ALTERNATIF
|
TM NETLERİMİZ VE HUKUK KARŞILAŞTIRMALARI
|
EĞİTİM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. BİLGİ AMAÇLIDIR. |
EĞİTİM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. BİLGİ AMAÇLIDIR. |
TÜM YORUMLAR TAHMİN ÜZERİNEDİR. EĞİTİM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZAMAN SONUÇLARIN ÜZERİNDEKİ BULUT GİBİDİR. GEÇMEDİKÇE HAKİKATI GÖREMEYİZ. |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 296
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.417 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 78 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar