Vestel Televizyonum Açılmıyor
Bundan 2 gün önce televizyonumun anten bağlantısıyla uğraşırken ekrana "tuner çıkışı aşırı yüklendi" şeklinde bir yazı geldi. Sonra kumandadan televizyonu kapatmaya çalışırken üst üste defalarca bastıktan sonra televizyon birden kapandı, kapanmadan öncede ince bir beyaz ışık belirdi televizyonda. Televizyonda ne stand by ışığı yanıyor nede açılıyor, ledleri mi yandı bilgisi olan var mıdır?
Oyuna Girince Dokunmatik Çalışmıyor
Samsung A31 model telefonum oyuna girince dokunmatiği çalışmıyor. Fakat normal kullanınca dokunmatik sorunsuz çalışıyor. Çözümü nedir? Yardımcı olur musunuz?
.
Sorun çözüldü.
Nefes Alırken Sol Göğüste Batma Yaşıyorum
Nefes alırken, sol göğsümde batma hissediyorum, veya dik oturmaya çalışırken oluyor bu. 3-4 gündür olmaya başladı, normalde beslenmeme vs. dikkat ederim, birden oluştu nasıl geçecek bu durum
EA tercihi yapmak için matematikten en az 1 soru çözmek zorunda mıyız?
Paradoks paragraf kitabını aldım çözüyorum fakat sorular çok uzun belli bir zamandan sonra sıkmaya başlıyor. sınavda da bu tarz mı geliyor sorular bilgilendirirseniz sevinirim...
Paragraf İçin Kaynak Önerisi Var Mı?
Paragraf için kaynak alacağım kaliteli sınav tarzı soruları olan paragraf kaynağı önerir misiniz
Benim Hocam ile Sınava Hazırlanılır Mı?
Benim Hocam kanalındaki videoları dinleyip kaynakları çözsem faydası olur mu?
TYT ve AYT çalışırken hangi kaynakları çözdünüz? Hangi YouTube kanallarını dinlediniz ve ne kadar sıralama yaptınız?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 154
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.954 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 33 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic