Konut Kredisi Çekmek
Merhaba
Şu anda 1+1 bir ya da 2+1 bir ev alma fikri var aklımda fakat daha önce hiç ev kredisi çekmedim krediyi başkasının üstüne çekeceğiz fakat sürece hakim değilim.
Daha önce çekenler yardımcı olabilirse çok iyi olur. Aklımıza gelen her bankaya başvurabilirimiyiz aynı anda. Ne yaparsak şansımızı arttırabilriz, daha önceden tecrübesi olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim.
İyi günler.
Elimdeki nakit para 1.000.000 TL
Kredi miktarı: 500.000-700.000 gerekiyor.
Krediyi çekecek kişini üstünde 1 adet ev var fakat yurt dışında
Ayrıyetten kira geliri aldığımız 1 ev daha var türkiye den fakat bu ev benim ya da krediyi çekecek kişinin üzerine değil.
Krediyi emekli maaşı+kira geliri ile karşılayabileceğimizi düşünüyorum
Ders çalışma disiplini
Merhaba herkese iyi günler benim ders çalışmam
gerekiyor fakat bir türlü düzenli bir şekilde uzun zaman ders çalışamıyorum (okul zamanı her sınıfı çalışmadan geçtiğim için ders çalışma alışkanlığım
Yok)
Yıllardır düzenli çalışan arkadaşlar bu disiplini nasıl kazandınız neler yapıyorsunuz bu konuda tavsiyelere açığım
-İyi günler
Bahçeye karga yavrusu düştü
Beyler sabah uyandım bir şey ciyaklıyor, bir baktım karga yavrusu bahçeye düşmüş tüm sülalesi çatılarda bekliyor durmadan bağırıyorlar yavru uçamadığı için kargalar alamıyor ne yapayım hiç buna benzer bir durumla karşılaşan var mı birde elime alınca yavruyu celallenip üstüme uçanları fln çıkıyor.
530TL Steam Bakiyesi Satılıktır
530 TL Steam bakiyesi satılıktır
Türkiyede emanetçi işi tuttar mı sizce
Merhaba arkadaşlar d-max izleyen var ise ikinci el krallarından bilenleriniz vardır emanet eşya karşılığı para veriyorlar ve her ay %3 faiz uyguluyorlar ve eğer söyledikleri zamanda parayı getirmezlerse ürünleri satıyorlar sizce bu iş türkiyede tutar mı ?
Telefon Hattı Tavsiyesi
Merhaba 35tl veya daha altına içinde internet ve dk olan telefon tarifesi arıyorum, neleri tavsiye edersiniz.
(Turkcell dışında)
Times gazetesinde anlatılana göre türkiye de iki yıl önce hayatını kaybeden arkeobotanikçi Gordan Hillman’ın Ankara`daki İngiliz Arkeoloji Araştırma Enstitüsü’nde tutulan 108 kutu arkeobotanik örnek ile 4 büfe dolusu modern tohum koleksiyonun un türkiye tarafından el koyulmuş.
Kaynak:
(Haberi sadece sözcü yayınlamış türkiyede başka kaynak bulamadım.)
.
Yok böyle bir konu
Asus AC750 modem 5ghz sorunu
|
Çift kat maske nin yararı olurmu
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 306
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 8.121 (Bu ay: 189)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 106 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic