Faturalıya geçmek
Merhaba TT faturasıza geçtim 1 ayı geçti. Faturalıya geçmek istiyorum ama henüz uygulamadan teklif gelmedi. Bugün bayiye gittim geçmek için 3 ay beklemen lazım dedi çalışan. Böyle bir süre gerçekten var mı ?
Faturalı tarife
Merhaba. Bugün hattımı türk telekoma taşıdım faturasız olarak. Sonradan güzel teklif gelir diye. Şu anda fiyatlar pahalı biraz. Acaba ne zaman teklif gelir ve nasıl teklifler verilebilir ? İnternet yüksek olmasını istiyorum, 150₺ ye kadar.
Vodafone geçiş
Dün online olarak başvuru yaptım red 20 tarifesine. Bugün bayiden hattı aldım. Acaba taşıma normal bayi başvurusunda ki gibi 3-4 gün civarı mı olur ? Daha önce bu şekilde taşıma yapan varsa cevapları bekliyorum.
Sözleşme taahhüt
Merhaba. Merak ettiğim bir konu var danışmak istiyorum bilgisi olanlar vardır belki. Operatörler abonelerine air belgeleri sözleşmeleri vs ne kadar süre saklar ? Ben numara taşıma yaptığımda eski operatördeki belgeler saklanmaya devam eder mi ? Ediyorsa süresi ne kadardır ?
Faturalı paket
Bugün akıllı platinium 25 gb paketine geçtim 79₺. Akıllı 20 gb vardı 65₺. Kararsız kalmıştım zam gelir düşüncesiyle fazla beklemeden geçtim. Sizce kararım mantıklı olmuş mu ?
Taahhüt son ay
Merhaba. Akıllı 20 gb kullanıyorum taahhüt son ayındayım. Paketten memnunum ama aynı fiyattan vermiyorlar tabi ki. 10-15 gb arası uygun bi paket olsa fena olmaz vodafone yada turk telekomda olabilir.
Vodafone kişiye özel tarife
Merhaba. Turkcell akıllı 20 gb kullanıyorum. 1 ay sonra sözleşme bitecek ve yeni tarifeler çok pahalı olacak. Vodafone a geçmeyi düşünüyorum ama onun fiyatlarıda çok ucuz değil. Acaba vodafoneda da tt de olduğu gibi indirim veriyorlar mı ? Şu tarifeye şu kadar indirim deyip teklif sunuyorlar mı ?
Ses kalitesi
Öncelikle iyi akşamlar. Aklıma takılan bir konuda sizinde yorumlarınızı almak istiyorum. Herkes turkcell in ses kalitesinden bahsediyor. Bende turkcell kullanıyorum. Ama karşımda ki kişi vodafone yada turk telekom kullandığında ses kalitesi yine düşüyor.30 milyon turkcell abonesi varsa 20 vodafone 20 de turk telekom var. Turkcell volte diğer operatörlerle kullanılıyor mu bilmiyorum ama ses kalitesi için turk telekom ve vodafone kullanmak daha mantıklı gibi geliyor bana çünkü vodafone ve türk telekom birbiriyle volte sorunu olmuyor diye biliyorum . İkisini toplam abonesi çok daha fazla. Farklı görüşleri merak ediyorum
platium 25 gb tarifesine geçmeyi düşünüyorum . Platinum da ne gibi avantajlar var uçak puanı gibi şeyler dışında işe yarayacak
Numara taşıma
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 93
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.391 (Bu ay: 115)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar