Bildiğiniz üzere Telegram'a cüzdan özelliği geldi açtım ama fakat kapatamıyorum. Nasıl kapatabilirim?
DH İos uygulaması.
Dh İOS uygulamasında Google ile bağlan seçeneği yok hadi tamam yok kullanıcı adı şifre ile giriş yap diyince çıkıyor ama o da çalışmıyor bir şey olmuyor ondan Donanım haber çalışanları veya adminler lütfen sorunu düzeltir misiniz teşekkürler iyi günler
İş yerinde bir abi ilk resimdeki gibi olması lazımlıyken ikinci resim gibi kendi kendine kısılıyor.
Not: 1 2 sene öncesine kadar böyle bir sorun yok diyordu. Ve de bilen arkadaş varsa lüften cevaplasın bana soruyor ne yaptın sordun öğrendin mi diye?
Discord 2FA
Arkadaşımın YouTube linkini paylaşıyordum abonesi artsın diye birden bire bilgisayarımdan çıktı hemen cep telefonuma koştum onda da çıkmıştı mail geldi.
Resimde ki gibi bir mail geldi ve yedek kodlar da elimde yok kod üreticisi de yok nasıl yapabilirim bir yolu var mı acaba?
Merhaba, hayırlı akşamlar. Bir sorum olacak bilgisayara hoparlör bağlı ama dün akşam kulaklık takılı olup ve hoparlör açınca ses geliyor. Neden olabilir ne yapabilirim? Ve ara ara yapıyor.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.162 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar