Youtube arkada oynat video göstermeme.
Youtube uygulamasını arkaya attığımda ses geliyor ama video ekranda gözükmüyor. Whatsappa giriyorum bişey yazcakken klavye açılıyor ve klavye alanına aşşadan youtube videosu geliyor. Yukarı çekmeye veya dokummaya çalıştığımda aşşa kaçıyor ve kayboluyor. Telefonu aç kapa yaptığımda bu bir süreliğine düzeliyor fakat sonra tekrar başlıyor. Sebebini anlayamadım yardımcı olur musunuz?
6000 TL ve aşşağısına kasa
Sistem önerisi yapabilecek arkadaşlar varsa çok yardımcı olurlar. düzgün bir sistem toplamak istiyorum.
Bir haftaya yakın dsl ve internet ışığım yanmıyor. Birden kesildi internet Müş. Hiz. mesaj atıyorum hepsi kopyala yapıştır yapıyor. bir tanesi yazdığım şeyi okuyup cevap vermiyor. Üniverste vizelerim var ve müşteri hizmetlerinin keyfine sınavlarıma giremedim. neymiş efendim türk telekom ekiplerini bekliyorlarmış, yok 36 saatte sorununuzu çözücez demeler. 1 hafta olacak yardımcı olan gelipte kablolara bakan kimse olmadı. interneti iyi olabilir ama müşterilerine bu kadar umursamaz davranan bir firmaya kesinlikle para kazandırmayın. Zamanında int hızlansın diye vdsl e geçiş yaptım paketi de değiştir komutu verdim geçtiğini söyledi ama int hızım değişmedi. aylar sonra cevap verdiler bana vdsl e geçmek ister misiniz diye soruyorlar. aramanıza mı şaşırıyım yoksa ben geçirin dediğim alde aylar sonra beni vdsl e geçirdiğinize mi kızıyım. ne sınava girebiliyorum ne ders dinleyebiliyorum. almayın arkadaşlar daha yaşadığım tonla sıkıntıyı anlatcak gücüm kalmadı. Müşteri hizmetleri yok türknetin. sorun yaşadığınızda ya aylarca bekliceksiniz yada kendiniz çözmeye çalışacaksınız. otomatik müşteri izmetleri yalan dolan kimsenin sizinle ilgilendiği yok.
Not: bu arada sorunumda fiziksel hat açık değil gibi birşey yazıyordu oysaki ben tuşa bile basmadım modemi başka internette denedim çalışıyor yani konunun kesinlikle benle alakası yok
Huawei p9 lite root sorunu
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 561 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar