Bannerlordu daha önce modsuz şekilde birçok kez oynadım ve bir kere de modlu bir şekilde oynamak istedim. Yaklaşık 30-35 saatlik bir kayıtım var. Bu gün oyuna tekrar girdim ve karşıma resimde ki 'invalid character' uyarısı çıkmaya başladı. Şehire,kalelere girebiliyorum. Klan sekmesi, diplomasi sekmesi, karakter sekmesinde de sorun yaşamıyorum fakat birlik sekmesine tıkladığım an oyun crash veriyor. Lordlarla konuşabiliyorum ama savaşa girdiğim an yine crash yiyorum. Soruna sebebiyet veren bir birlik (asker) var hangisi olduğunu tam çözemedim ama İmparatorluk piyadelerinden birisin de sorun olduğuna eminim. Oyunda o birliğin modellemesini göründüğü an oyun bozuluyor. Modellemeyi falan geçtim ismi görünse yine çöküyor oyun. Klan sekmesinden birlik kısmına geçiyorum ve resim de kırmızı ile işaretlediğim yere imleci getirince oyun yine çöküyor (ama sadece piyade kısmında çöküyor okçu veya süvarilerde sorun yok) Daha önce böyle birşeyle karşılaşan var mı? İnvalid Character sorunu nasıl çözülür? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.(30-35 saatlik save e yazık olmasın) (Modlarda sorun yok bu arada yeni save açınca tıkır tıkır çalışıyorlar oyun da uzun süredir güncel)
(Öncelikle bu konu daha önce açıldıysa özür diliyorum iki farklı sorum olduğu için bu konu altına yazmak istedim ikisini de)
Merhaba arkadaşlar MSI B450M-A PRO MAX Anakart a sahibim 1tb m2 ssd kullanıyorum ama gereksiz dosyaları, çok oynamadığım oyunları kurmak için falan hard disk takayım dedim elimde iki tane eski 500gb lık hdd var ikisinide bu anakarta aynı anda takıp kullanabilir miyim?
Birde şöyle bir sorun var bu hard diskler de windows kurulu ve ssd üzerinde de kurulu bunları içirilerinde ki windows dosyalarını silmeden çalıstırırsam ne olur ? (Fantazi mi arıyorsun git sil işte adam akıllı iş yap demeyin takıp silebilceğim bir sistem yok elimde :D)
Merhaba arkadaşlar bir süre önce forumda ki arkadaşların da önerisiyle inventusdan kasa almıştım.
Bugün elime ulaştı, wifi adaptör hediyeli bir sistemdi onu da göndermişler fakat usb adaptörü bilgisayara taktığım da "tanınamadı" tarzı bir hata alıyorum.
(Anlayacağınız üzere çalışmıyor :D)
Her türlü videoya baktım, driver falan hepsini kurdum ama tık yok adaptörün yanında CD göndermişler fakat bu devirde CD rom kalmadığı için kullanamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar bilgisayar almak istiyorum ama tam karar veremedim kafamda 2 sistem var
Birisi bu herşey içinde bir sistem olduğu için tercih ettim diğer sistem şöyle bir tanıdığım bilgisayari satmaya karar vermiş 6-7 ay falan kullandı onun sistemi de şu şekilde:
Ryzen 5 5500
Asus b450m dragon
Adata XPG 8GB 3200MHz DDR4 ram
Asus Radeon dual Rx6600 8gb 128 bit
Monitörü, klavyesi, kulaklığı ve mausu da kaliteli ürünler
20 bin e bırakırım diyor önerisiniz nedir bunlar alınır mı?
Bu fiyat bandında başka öneriniz varmı?
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.013 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware