Telefon görüşmelerini kaydetmek için uygulama
Telefonda yaptığım görüşmeleri kaydetmek istiyorum ama yeni telefonlarda bu özellik yok. Önceden eski telefona takarak yapıyordum fakat o bozulunca böyle bir uygulamaya ihtiyaç duydum. Ancak denediğim uygulamaların hiçbiri işimi görmedi. Sizin bu işi yapan bildiğiniz bir uygulama var mı?
Android'de kopyalama geçmişine ulaşma
Öncelikle konuyu doğru yere mi açtığımı bilmiyorum ama acil yardıma ihtiyacım var.
Android telefon kullanıyorum. Kopyalama geçmişinde çok önemli bir metin vardı. Klavye ayarlarından "pano"yu seçerek eski kopyalamalarıma ulaşabiliyordum. Fakat aldığım ekran görüntülerinden sonra eski tarihli kopyalamalarıma ulaşamıyorum. Bunu nasıl tekrar bulabilirim? Çünkü bu yazı benim için çok önemli!
Karşıdan karşıya geçerken arabaların çarpışması
Konu dışı özele de yazdım ama cevap gelmedi. O yüzden dalga geçer gibi geyik cevaplar vermeyin!
Bugün karşıdan karşıya geçmeye çalışırken hızla gelen 2 araba ben önlerine çıkınca yavaşlamaya çalıştı ve birbirlerine çarptı. Kaza sonucu arabalardan birinin plakası düştü ve iki arabadan birinin arkası hasar gördü. Ben bu durumda ceza alır mıyım?
Karşıdan karşıya geçerken arabaların çarpışması
Bugün karşıdan karşıya geçmeye çalışırken hızla gelen 2 araba ben önlerine çıkınca yavaşlamaya çalıştı ve birbirlerine çarptı. Kaza sonucu arabalardan birinin plakası düştü ve iki arabadan birinin arkası hasar gördü. Ben bu durumda ceza alır mıyım?
sadece melodisi hatırlanan bir şarkıyı bulmak
|
sadece melodisi hatırlanan bir şarkıyı bulmak
|
Boşaldıktan sonra penisin eski haline dönmemesi
Merhabalar
Yaklaşık 2 saat önce mastürbasyon yaptım. Bu sırada kısa bir boşalma anı yaşadım. Ancak boşaldıktan sonra penisim eski haline dönmedi. Niyetim olmadığı halde belki iner diye tekrar mastürbasyon yaptım. Ancak hala sert ve eski haline dönmüyor. Bu sorunu çözmek için ne yapmalıyım? Kalıcı olmasından korkuyorum.
Konu dışı özele yazdım ama cevap gelmedi o nedenle buraya açtım. Bu nedenle lütfen ciddi cevaplar verin.
Corona yüzünden getirilen 20 yaş altı toplu taşıma yasağının eğitim kurumlarında okuyan öğrenciler için kaldırılacağı söyleniyor. Bu izne üniversite öğrencilerinin dahil olup olmadığını biliyor musunuz?
Toplu taşıma izni üniversite öğrencilerini kapsıyor mu?
Corona yüzünden getirilen 20 yaş altı toplu taşıma yasağının eğitim kurumlarında okuyan öğrenciler için kaldırılacağı söyleniyor. Bu izne üniversite öğrencilerinin dahil olup olmadığını biliyor musunuz?
20 yaş altı toplu taşıma yasağı doktor randevusu
Bir doktor randevusu almam gerekiyor. Ancak gitmem gereken hastane karşıda. 20 yaş altı toplu taşımanın yasak olduğunu biliyorsunuz. Beni götürecek kimse olmadığı için mecburen toplu taşımayı kullanmam gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 145
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 27.559 (Bu ay: 920)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic