EA 200K tavsiye
Merhaba, 2020 yks'de ea ham 50k yerleştirme 74k yaptım. Bu yıl tekrar yks'ye gireceğim, hedefim ea ham 200k yapmak. edebiyatı yaparım, tarih ve coğrafyayı tekrar çalışacağım. ancak ayt matta ne yapacağımı bilmiyorum, mat için hangi konuları çalışmamı önerirsiniz? bunun dışında denemeler üzerinden gideceğim, kalan zamanda hangi denemeleri çözmemiz önerirsiniz?
Teşekkürler.
Danışman onay süresi
Merhaba, hacettepe'de okuyorum ve pazartesi sabahı ders kesinleştlrmesi yaptım ancak hala danışman onay vermedi. Akademik takvime göre daha vakit var ama önceden bu kadar beklemiyordum sanki. Başka onay almayan var mı yoksa hocaya e-posta atacağım.
Merhaba, bugün myp için hacettepe öğrenci işlerine onaylı ders içeriği almaya gittim ama internetten ulaşabileceğimi söyledi. Görseldeki şekilde derslere tıklayarak mı ulaşıyoruz?
merhaba, yerleştiğim yıl 306 puan aldım ve yerleştiğim yıl 278 puan ile kapatmış bir bölüme myp ile geçiş başvurusunda bulundum. bugün öğrenci işleri istediğim bölümde biraz fazlaca talep olduğunu söyledi. sizce geçiş yapabilir miyim? konteyjanların ne kadarı doluyor(bölüm toplam 40 kişi alıyor)
2. tercihimde de yine 40 kişi alıyor ve 275 puan ile kapatmış.
Merhaba, ankara uni gecen sene 16 temmuzda myp gecis duyurusu yapmis ama bu yil hala duyurular kisminda myp duyurusu gorunmuyor. baska bir yerde mi aciklaniyor veya duyuru icin daha zaman mi var bilginiz var mi?
Fen kaynak ve kanal onerisi
Merhaba, bu sene fizik bolumune yatay gecis yapacagim. Okullar baslayana kadar eksiklerimi gidermek istiyorum. Bana orta zorlukta fizik, kimya ve biyoloji ve ayrica mat icin tyt-ayt kaynak ve youtube kanal tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Tesekkurler.
1000TL elektro keman tavsiyesi
Merhaba, normalde amatör olarak klasik keman ile çalışıyorum ancak şuan apartmanda oturduğum için ve çalışma saatlerim belli olmadığı için kulaklık takıp çalışabileceğim bir keman arıyorum. Bütçem fazla değil maalesef, 1000tl civarına öneriniz nedir? Ses ve malzeme olarak fazla beklentim yok, kulaklık takıp çalışmak amacıyla alıyorum. Benim bulduğum:
Bu tür bir keman nasıldır, işimi görür mü? Teşekkürler.
Piyano metodu tavsiyesi
Merhaba yaşım 21 ve yaklaşık 4 yıldır amatör olarak keman çalıyorum ve bunun için bir yıl ders aldım. Şimdi dijital bir piyano alarak piyanoya başlamak istiyorum. Piyano için özel ders almayacağım, kendim çalışacağım ve bunun için metot kitapları arıyorum. Bana ne tür kitaplar önerirsiniz? Teşekkürler.
Skrim dragonborn dlc bug
Merhaba, dragonborn dlc'sinde bir buga takıldım, yardımcı olursanız sevinirim.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.1300 TL civarı monitör önerisi
Merhaba, elimdeki 2 monitör de arızalı olduğu için (HP L1706 ve Beko'nun bir modeli) yeni bir monitör almak istiyorum. 1300 TL civarı bütçem var ve oyun oynamayacağım. Yazılım, okul ve film vs için kullanacağım. 27" istiyordum ama 1080P'de pikseller sayılabilir duruma gelebilir diye düşünüyorum(80-100 cm uzaklıktan kullanacağım) bu yüzden 24" daha alınabilir geliyor. 1300 TL civarına ne tür önerilerde bulunabilirsiniz? IPS ekran kullanmadım ama daha canlı bir görüntü verdiğini bildiğim için IPS olursa daha iyi olur. İyi bir panel için 1500 tl'ye kadar çıkabilirim.
Benim bulduklarım ve önerilenler:
https://www.epey.com/monitor/dell-s2421hs.html
https://www.epey.com/monitor/viewsonic-xg2405-2.html (favorim bu)
https://www.epey.com/monitor/hp-x24ih-2w925aa.html
Sadece GET(param güvende) ile satış yapıyorum. |
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 641
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 39.994 (Bu ay: 439)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 113 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar