Çavuş
Tarihinde Katıldı
Toplam: 56 (Bu ay: 0)
356106 gün 12 s. 51 dk. kaldı
C# Crystal Report Print
Arkadaşlar elimde bir crystal report viewer var ve bunu button ile yazıcı seçmeden buttona basar basmaz yazdırmasını istiyorum. Nasıl yapalabilirim ?
C# Mysql Veri Aktarımı
Arkadaşlar öncelikle merhaba tabloma bir resim konumu çekiyorum fakat / bu işaretleri koymamakta CHAR(100) Stilinde bir sütün.
Olarak almakta.
Bu sorunu nasıl düzeltebilirim.
C# DERLEME SORUNU
1>D:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio\2019\Community\MSBuild\Current\Bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets(2084,5): warning MSB3275: "MySql.Data, Version=8.0.22.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c5687fc88969c44d, processorArchitecture=MSIL" birincil başvurusu, ".NETFramework,Version=v4.5.2" çerçevesine göre derlenen "Ubiety.Dns.Core, Version=2.2.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c5687fc88969c44d" bütünleştirilmiş koduna dolaylı bir bağımlılığa sahip olduğundan çözümlenemedi. Bu, şu anda hedeflenen ".NETFramework,Version=v4.5" çerçevesine göre daha üst bir sürümdür.
Arkadaşlar bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?
Arkadaşlar data bağlı fakat böyle bir sorun veriyor database engineyide kurdum.
Unity Build Sorunu !!!!!!
Arkadaşlar bu olay artık beni çıldırtacak kaç oldu deniyorum build alamıyorum hata mesajını bırakıyorum.
IL2CPP Yüklü olduğu halde böyle ndk skd jdk kendi kurulumudur.
Failed running D:\Program Files\Unity\Hub\Editor\2020.1.4f1\Editor\Data\il2cpp/build/deploy/netcoreapp3.0/il2cpp.exe
C# Ard Arda yazım sorunu
|
C# Listview filtreleme
|
C# Sql dan veri çekme
|
C# VİSUAL FONT KAYDETME
|
C# Kesme Modu Hatası
Meslek: Yok
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 63
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.346 (Bu ay: 74)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama