Unity ile C# öğrenmeye başlamak istiyordum. Unity kurdum, bir proje oluşturmak istedim ama bu yerde çok uzun süre bekliyorum. 15-20 dakikadan sonra girebiliyorum. Sonra bir de Visual Studio açılırken bekliyorum. Bu kadar beklemem normal mi? Anormal mi?
Samsung np355v5c bluetooth sürücüsü güncelleme
Samsung np355v5c laptop'sa bluetooth sürücüsünü internet sitesinden indiriyorum kurmak için setup'a tıklıyorum. Bir yükleme ekranı gelip hemen gidiyor ve sürücüyü yüklemiyor yardım eder misiniz?
Aygıt kimliği:USB\VID_0CF3&PID_3004&REV_0001
Windows 10 laptobumu gece kapatıp yattım sonra sabah kalktığımda bilgisayar samsung logosunda kalıyor biosa girebiliyorum ama güvenli başlatılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim laptop modeli samsung np355v5c modeli
[ACİL]Windows 8 oyunlar açılmıyor
Windows çöktüğü için temiz kurulum için bilgisayarcıya götürdüm o da temiz kurulum yapıp bana verdi fakat sistem Windows 8 olarak geldi (Windows 10 Pro'ydu) lakin geldiğinde en hızlı indirebileceğim şey Minecraft oldu oyun orijinal fakat açılmıyor daha sonra farklı oyunlar oldu sırasıyla CS 1.6 GTA Vice City vs her oyunu denedim ama açılmıyor hepsi hata verip kapanıyor Minecraft'da da crash report alıp kapatıyor sorun nedir Driver Booster programını kullanarak driverları güncelledim fakat yine aynı.
Sistem özellikleri.
AMD A8 4500M APU 1.90 GHz.
6 GB RAM.
AMD Radeon HD 7600M.
AMD Radeon HD 7640G.
Dizüstü bilgisayarima format attim ve sabah kalktığımda bilgisayarı açtım ve karşıma bir seçenek belirleyin hatası geliyor hiç bir seçenek kullanılmıyor bilgisyaar sifirlanmiyor nasıl düzeltebilirim
Meslek: Yok
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 940 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware