Yorum listeleme sayfası tasarımı
Arkadaşlar merhaba. Ben bir emlak sitesi yapmaya çalışıyorum. Yorumları okumak için admin panelinde yorum.php sayfası yaptım. Yorumları listeletiyorum ve sayfalama yapıyorum. Bir veri arattığımda da aynı şekilde listeleme ve sayfalama yapmaya çalışıyorum ama bir sorun var çözemedim. Bu yüzden sayfalamaya gerek duymayacağım bir sayfa tasarımı yapılabilir mi, sizin bu konuda fikriniz, öneriniz, tecrübeniz var mı, örnek sayfa tasarımı için resim koyabilir misiniz, akıl almak için soruyorum. Nasıl yapayım bilemedim. Yani hem filtreleme hem de sayfalama yapamadım. Acaba sayfalamaya ihtiyaç duymayacağım bir tasarım örneği olur mu diye size bir akıl danışayım dedim. Benim yaptığım tasarım şu şekilde.
Php Dosya Kontrolü Problemi
$ad = $_POST['ad']; $ozellik = $_POST['ozellik']; $kategori = $_POST['kategori']; $eskifiyat = $_POST['eskifiyat']; $yenifiyat = $_POST['yenifiyat']; $indirimlifiyat = $_POST['indirimlifiyat']; $urunsayisi = $_POST['urunsayisi']; $urunalani = $_POST['urunalani']; $icerikid = $_POST['icerikid']; foreach ($ad as $index => $names) { $s_ad = $names; $s_ozellik = $ozellik[$index]; $s_kategori = $kategori[$index]; $s_eskifiyat = $eskifiyat[$index]; $s_yenifiyat = $yenifiyat[$index]; $s_indirimlifiyat = $indirimlifiyat[$index]; $s_urunsayisi = $urunsayisi[$index]; $s_urunalani = $urunalani[$index]; $s_icerikid = $icerikid[$index]; $dosya = 'json/' . $s_icerikid . '.json'; if (file_exists($dosya)) { echo "$dosya diye bir dosya var"; exit(); } else { // dosya yoksa islemlere devam et global $filename; $filename = $s_icerikid.".json"; $myObj->ss_dosya_adi[] = $dosya_adi; $myObj->ss_ad = $s_ad; $myObj->ss_ozellik = $s_ozellik; $myObj->ss_kategori = $s_kategori; $myObj->ss_eskifiyat = $s_eskifiyat; $myObj->ss_yenifiyat = $s_yenifiyat; $myObj->ss_indirimlifiyat = $s_indirimlifiyat; $myObj->ss_urunsayisi = $s_urunsayisi; $myObj->ss_urunalani = $s_urunalani; $myObj->ss_icerikid = $s_icerikid; $dizijson = json_encode($myObj); file_put_contents("json/" . $filename, $dizijson); if (move_uploaded_file($gecici_yol, "../../images/indexurunler/" . $dosya_adi)) { } } }Kod
Yığını:
Merhaba. Php'de bir yerde takıldım. Sorunum şu: Bir form var. Inputlar vs. var form'da. "$icerikid" değişkenine depolanan veri, json dosyası oluşturmamı sağlıyor. Mesela input'a "elma" kelimesini girersem, "elma.json" dosyası oluşuyor. Şimdi, "elma.json" dosyası mevcut mu diye kontrol etmek istediğimde de, eğer dosya varsa "dosya mevcut" uyarısını veriyor. Eğer dosya mevcut değilse dosyayı oluşturuyor ve "dosya mevcut" uyarısı veriyor. Halbuki, dosya mevcut değilse uyarı vermemesi lazım.
Php Yol Verme Sorunu
Merhaba. "admin/panel/json/" klasörü içinde json dosyaları var. Aşağıdaki kodlara şu şekilde yol verdim ama dosyaları görmüyor. Yolu nasıl vermek lazım.
$list = glob(dirname(__FILE__) . "admin/panel/json/*.json"); foreach($list as $json){ $exp = explode( '/', $json ); $filename = end($exp); $veriokujson = file_get_contents($filename); $yeniveri = json_decode($veriokujson); }Kod
Yığını:
Video Bulanıklığını Sorunu
Arkadaşlar 15 dakikalık bir videodaki 3 saniyelik bir yerin bulanıklığını kaldırmam lazım. Premiere pro'da bunu nasıl yapabilirim?
Caousel Slider'a Formla Otomatik Resim ve Yazı Ekleme
Php Veritabanına Resim ve Başlık Konu Ekleme
|
Card Ekleme ve Karakter Problemi
|
Aynı Kullanıcı Kaydını Engelleme
|
Php'de Session ile Oturum Açamıyorum
|
Veritabanı ile İlgili Bir Problemim Var
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.619 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: PHP / CGI