Aldığım laptop ürünü için tüketici hakem heyetine başvurabilirim süreç nasıl ilerliyor tecrübesi olan aktarabilir mi
ürünün güncel fiyatını alabilir miyim ürün 2 defa sıfır ile değişti bu 3. elimdeki hala aynı sorun touch pad takılmalar yapıyor
Arkadaşlar yeni ürün aldım yaklaşık 1 sene önce casper excalibur g 770 modeli teknosadan aldım touch sorunlar çıktı 5-10 kez yetkili servise gönderdim yenisini verdiler kutuyu açar açmaz etiketsiz barkodsuz kapak rengi kahverengi geldi tekrar yenisini talep ettim yenisi geldi şuan elimde olan bilgisayar onda sıkıntı yoktu 2-3 ay sonra tekrar touch pad de takılmalar yaşadım araştırdım kronikmiş üst modeli ile yükseltmek istedim kabul etmediler kronik olmadıgını söylediler önerileriniz nelerdir nasıl bi yol izlemeliyim
Eskiden açılan show hd atv hd kanalları şimdi açılmıyor diğer kanallar düzgün ama onlarda sıkıntı var nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
PC mavi ekran vermesi windows 7 ultimate
Bilgisayarım mavi ekran veriyor kapanıp yeniden başlıyor ara sıra oluyor eskiden hiç olmuyordu bunun ilgili resim atıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 812 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyuncu Dizüstüleri (Gaming Laptop)