Trojan, virüs (Yardıma ihtiyacım var)
Merhaba acil olarak yardıma ihtiyacım var. 2018 Yılında bir arkadaşım tarafından trojan virüsü yemiştim. Bilgilerime erişmişti. Yıllardır erişimi var mı bilmiyorum. Yeni laptop ve yeni telefon almıştım son üç senede. Dün instagram hesabımdan çıkış yaptığımda bu kişinin instagram hesabı giriş yapma kısmında gözüküyordu nasıl oldu bu anlayamıyorum yıllardır onunla bir iletişimim yok. Ardından onun hesabına giriş yapmayı denediğimde parola istedi. Bu kişi telefonuma erişim sağlamış olabilir mi? (iPhone kullanıyorum) Gerçekten kafayı yemek üzereyim dün onu gördükten sonra neye uğradığımı şaşırdım. Telefonumda trojan olup olmadığını nasıl anlarım, nasıl temizlerim. Ya da bu instagram hesabına kendi cihazımdan nasıl girdi lütfen yardım edin.
2021'de skoda favorit alınır mı?
Merhaba arkadaşlar ben öğrenciyim ilk kez bi araba alacağım bir kaç arabaya baktım ama çok kararsız kaldım arabadanda pek anlamıyorum bütçeme uygun skoda favorit, lada samara gibi araçları gördüm forumlarda eski yorumlara baktım fakat pek bir şey anlamadım bulduğum skoda favorit 203.000km 93 model boyası yeni yapılmış çoğu şeyi yeni yapılmış ama internetten okuduğum kadarıyla skoda araçların bazı sıkıntıları varmış ben kayseride oturuyorum bizim burası iki iklimide yaşıyor bu araç bana gider mi ve alsam 9-10 ay sonra bu aracı satabilir miyim elimde kalır mı yardımcı olursanız çok sevinirim başka araç varsa sevinirim (not tofaş, reno gibi araçlara bi önyargım var o yüzden onları almayı düşünmüyorum)
Bilgisayarım hoş geldiniz yazısında kalıyo
Öncellikle konuyu yanlış yere açtığım için özür diliyorum.
İki gün önce gece bilgisayarımı yeniden başlattım ve şifremi girdikten sonra hoş geldiniz de takıldı güvenli mod, sistem geri yükleme, 30-40 dk bekleme hepsini yaptım yinede açılmadı. Ardından dün sabah bilgisayarımı açmayı denedim uzun süre bekledikten sonra açıldı. Bugün tekrar bilgisayarımı açmayı denediğimde yine aynı şeyle karşılaştım uzun süre beklemeyi denedim olmadı hard disk, ram, kablolar cıkardım taktım yine olmadı. Bilgisayarıma ne oldu, nasıl düzeltebilirim. Ayrıca hoş geldiniz yazısı donup kalmıyor yanındaki yüklenme gifi hareket etmeye devam ediyor.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.636 (Bu ay: 139)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası