***************** Çözüm Editi *****************
Doğrulama sorununu çözememekle beraber arkadaşımdan korsan versiyonunu alarak oynamaya karar verdim.
Düşük FPS almamın nedeninin ise RAM konfigürasyonumun single-channel olmasıymış. AMD Ryzen işlemcilerde (özellikle APUlarda) dual-channel performansı single-channel performansının neredeyse iki katı ediyor. Yeni RAM alıp taktığımda düşük FPS sorununu da halletmiş olacağım.
**************** Orijinal Mesaj ******************
Öncelikle herkese hayırlı forumlar.
Ücretsiz olduğu zamanda Epic Gamesten GTA V indirmiştim ve sorunsuz oynuyordum. Geçen hafta yeni bilgisayar aldığımda mevcut oyun dosyalarımı taşıdım ve Epic Gamese doğrulattım. GTA Vin yeni sürümünün gelmesiyle ortaya çıkan sorun şu;
- Epic Gamesten normal şekilde indirme yapacağım zaman 95 GB indireceğini söylüyor.
- Elimdeki dosyalar 90 GB tutuyor.
- Epic Gameste doğrulama yaptığımda eksik olan 5 GBı indirmek yerine dosyaların tam olduğunu söylüyor.
- 95 GBı sıfırdan indirmek istemiyorum, internetim epey yavaş.
Şu an oynamaya çalıştığımda çeşitli sorunlar çıkıyor (story mode'un yüklenmemesi, yüklense bile FPSnin düşük olması, pause menüsünü açtığımda menüyü yükleyememesi vb.).
Bilgisayarım şu:
Lenovo Thinkpad E15 Gen 2
- AMD Ryzen 7 4700U Octa-Core 2.0~4.1 GHz
- 8 GB RAM
- Vega 7 integrated GPU
- 512 GB M.2 SSD (epey boş yer var.)
- Sürücüler güncel.
- Orijinal Windows 10 Pro yüklü.
İnternette videolarda benimkiyle tıpatıp aynı özelliklere sahip bir bilgisayarda GTA V Normal-High ayarlarda 50 FPS ile oynanıyor, benimki 25 FPS.
Çözüm önerileri için şimdiden teşekkür ederim.
İlgi Alanları: Unity, Android Studio
Lenovo Thinkpad E15 Gen 2 AMD Ryzen 7 4700U - 16 GB RAM - 512 GB NVMe SSD |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 494 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun