Vizesiz Asya Ülkeleri Seyahat
Arkadaşlar merhabalar, forumun en eski üyelerinden biriyim aslında ama baya zamandır aktif olmuyordum. Bu değerli sitede çok fazla arkadaş edindim bugüne kadar. Maalesef aksiliklerden planları hep askıya aldık. İleriye dönük uzun soluklu, kalıcı seyahat arkadaşları arıyorum. Öncelikle bazı konulara açıklık getireyim; 37 yaşındayım İzmirliyim doğma büyüme. Yüksek Lisans mezunu eğitimli biriyim. Daha önce hem Doğu Avrupa-Balkanlar hemde Asyada Tayland, Phuket, Singapur, Sentosa- Endonezya sınırı taraflarında gezilerim oldu ama hep turla yaptım bunları. İyi derecede İngilizceye sahibim birde çat pat İspanyolcam var yani iletişim konusunda asla sıkıntı çekmeyiz. Amacım Turistik kısa süreli geziler değil. Artık erkek olmama rağmen Türkiye'nin yoruculuğunu kaldıramıyorum ve ilerisi için uzun soluklu seyahatler yapmak istiyorum. Son derece anlayışlı, Merhametli ve sevecen biriyimdir. Benim için Kadın yada erkek fark etmez , aklı başında ,vicdan sahibi , disiplinli olması yeterlidir. Aslında en çok Tayland istiyorum, ama onunla beraber ek olarak, kamboçya, vietnam, Filipinler ve diğer benzerlerini de konuşabiliriz. Çıkmışken en az 1 ay ve mümkünse bir kaç ay, 2-4 ay gibi istiyorum aslında. İleride yep yeni planlarla bu süreleri geliştirip dünyayı beraber keşfedebiliriz, Siz değerli arkadaşlar mesaj yazabileceğiniz gibi, 1985.imir.dogu@gmail.com adresine mail de atabilirsiniz. Sevgiyle Kalın
Vizesiz ülkelerde gezi planı
Arkadaşlar merhaba, forumun eski üyelerinden biriyim uzun süredir yazmıyordum, bu forumda her ne kadar bir çok düzgün arkadaş ile tanışmış olsamda bir plan yapmak nasip olmadı, bugüne kadar doğu avrupa, balkanlar, Tayland, Singapur benzeri bir çok yere kısa gezilerim oldu. Yabancı dilim özellikle ingilizcem iyidir, biraz da İspanyolca. Yaşım 35, yüksek lisans mezunu eğitimli biriyim, amacım ileriye dönük düzenli olarak yurtdışı seyehat arkadaşı yada arkadaşları bulmak, özellikle vizesiz ülkeleri istiyorum. Artık hem pandemi den hem Ülkenin yorucu yapısından çok bunaldım ve mümkünse uzun süreli çıkışlar planlamak istiyorum 1 ay ve üzeri gibi. Herkese sevgiler saygılar
Vizesiz Ülkeler Seyehat Planım
Arkadaşlar merhaba, forumun eski üyelerinden biriyim uzun süredir yazmıyordum, bu forumda her ne kadar bir çok düzgün arkadaş ile tanışmış olsamda bir plan yapmak nasip olmadı, bugüne kadar doğu avrupa, balkanlar, Tayland, Singapur benzeri bir çok yere kısa gezilerim oldu. Yabancı dilim özellikle ingilizcem iyidir, biraz da İspanyolca. Yaşım 35, yüksek lisans mezunu eğitimli biriyim, amacım ileriye dönük düzenli olarak yurtdışı seyehat arkadaşı yada arkadaşları bulmak, özellikle vizesiz ülkeleri istiyorum. Artık hem pandemi den hem Ülkenin yorucu yapısından çok bunaldım ve mümkünse uzun süreli çıkışlar planlamak istiyorum 1 ay ve üzeri gibi. Herkese sevgiler saygılar
Tayland gezisi,
|
TAYLAND, KESİN GİDİŞ.
|
Tayland, Filipinler ve Uzakdoğu
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.873 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic