Gri Tonlarda Boya Tavsiyesi
Arkadaşlar evimize tadilat yaptırıyoruz. Duvarlar gri tonlarında olacak. Dün ürünleri seçerken koridor için Marshall Meteor, evin diğer duvarları için de Marshall Gelin Teli renklerini seçtik. Ancak biraz araştırma yaptım ve bu renkerde boyandıktan çok fazla mavi-lilaya kaçma şikayetler okudum. Paylaşılan görseller de hiç karteladakine benzemiyor gerçekten. Karteladakiyle aynı sonucu verecek hangi boyayı tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar İstanbul Başkaşehir'deki brüt 85 m2 2+1 dairemiz için bazı tadilat ihtiyaçlarımız var. Komple banyo tadilatı, antre ve mutfak seramiklerinin değişimi, komple boya badana v.s gibi. Daha önce iş yaptırıp memnun kaldığınız firmalar varsa önerir misiniz?
Ayrı ayrı ustalardan ziyade tek bir yere verip orayla muhatap olmak istiyorum. Varsa bu şekilde bir yer önerirseniz sevinirim.
Başakşehir İlçesi Hakkında Bilgi
Arkadaşlar tayin nedeniyle İstanbul’a taşınacağız. Başakşehir’de oturacağız. Ziya Gökalp mahallesinde bulduğum evler var. Bölge olarak nasıldır? Sanayiye yakın olduğu için olumsuz yorumlar da var olumlu yorumlar da var. 5,5 yaşında bir çocul var. Çocuk büyütmek anlamında olumsuz bir durum var mı mahalle ile ilgili?
Orası olmazsa Başakşehir’in hangi bölgesini önerirsiniz?
Bilgi sahibi arkadaşlar yorumlarsa sevinirim
Teşekkür ederim.
Ankara'da Şehirler Arası Nakliyat Firması Tavsiyesi
Arkadaşlar yakın zamanda muhtemelen Ankara'dan farklı bir şehre tayinimiz çıkacak. Daha önce hizmet alıp memnun kaldığınız şehirler arası nakliyat firmaları varsa buradan paylaşabilir misiniz?
Arkadaşlar whatsapptan gelen fotoğraflar telefonun galerisine çift kaydoluyor. Telefon İphone 12. Ne olabilir acaba sorun?
Scirocco alınır mı?
Öncelikler herkese selamlar.
Başlıkta da yazdığı gibi Scirocco almak istiyorum. Biliyorum piysadaki çoğu Scirocco elden ele gezmiş, gazlanmış, türlü işkenceye maruz kalmış haşat arabalar. Bu yüzden stock halde ve özellikle 122 hp'lik olandan arıyorum. Yaşım 38. Amacım hız değil. Scirocco'nun görüntüsüne aşığım. Stock halde , düşük km, manuel vites ve 122'lik bir Scirocco arıyorum? Beyaz renk ve cam tavanlı olması yeterli. Başımı çok ağrıtır mı? Sanayiden sanayiye gezip ustalara yalvarmak da istemiyorum açıkçası.
Hyundai Oksijen (Lambda) Sensörü - P0134 Hatası
Arkadaşlar araç 2009 model Benzinli-Otomatik 1.1 Motor Hyundai i10. 91.000 km'de. LPG yok.
Aracımda ilk olarak gaz yememe, ivmelenmeme, ani hızlanma yapmak isteyince hızlanmama gibi sorunlar oldu. Aynı gün içerisinde arıza lambası yaktı. Ustaya götürdüm, cihaza bağladı. Cihazda P0134 Oksijen Sensörü Devresinde Hareketlilik Tespit Edilemedi şeklinde bir hata kodu verdi. Usta aracı çalıştırdı, cihaza bakarak sensör çalışıyor, gerekli voltajı sağlıyor, bozuk olsa hiç çalışmaz, sensörden değildir dedi. Arıza kaydını sildi. Başladı aracın başka yerlerinde hata aramaya. Boğaz kelebeğini, rolanti sensörünü temizledi. Şanzıman yağının zamanı gelmişti zaten, şanzıman yağını değiştirdi, benzin yetişmiyor olabilir dedi, benzin pompasını değiştirdi. Sorun düzelmedi. Tüm bunlar yapıldıktan sonra ertesi gün yine arıza lambası yandı. Bu kez kıymetli ustam tamam oksijen sensörünü değiştirelim dedi. Yani en başta yapacağı şeyi şu an yapmaya karar verdi. Parça siparişi verdik bugün parça gelecek. Sorun sensörden midir sizce de? Başka yerden yapma ihtimali var mı? Cihaz söylüyor zaten sensör arızası diye ama usta yok çalışıyor deyip kesip attı ilkinde.
Passat gerçekten çok mu iyi?
|
Araç Donanımının Ruhsata Yanlış Yazılması
|
Siyah-beyaz devam. |
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 12 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.272
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.534
Konularının görüntülenme sayısı: 320.705 (Bu ay: 3.328)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.225 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar