Selamlar, birkaç aydır okuldan dolayı zaman ayıramadığım, dolayısıyla da çözümünü bulamadığım bir konu var. Arkadaşlar, win10 şifremi unuttum, hiç bir şekilde açamıyorum, her yaptığım eylem şifre istiyor, komut istemiymiş falan filan yaramıyor. Ophcrack kurdum flaşa, uefi olarak kurmam lazım yoksa görmüyor, ama attığım ophcrack iso dosyası da sadece uefi olarak yazılamıyor usbye. Yardım edin aylardır pcmi açamıyorum.
Win10 kurulu ssdye giremiyorum.
Windows10 kurduğum ve pc’nin dahili belleği olan ssd’me şifre hatası yüzünden erişemiyorum. Ssdyi çıkarıp başka bilgisayara taksam içindekilere erişebilir miyim? Ssd’im usbsiz ve ince olanlardan.
Donanım Haber kullanıcıları öncelikle hepinize iyi günler dilerim. Bundan birkaç hafta önce laptopun parolasını değiştirmediğim halde bana parolanız yanlış dedi. Hiç bir şekilde sorunu çözemedim en son Brute-force şifreyi kırmak için diğer laptopumdan flaşıma Rufus aracılığıyla bir şifre kırma programı kurdum. Ancak boot kısmında gördüğünüz üzere flaşı görmüyor. Pc’yi başlattıktan sonra şifre sıfırlama belleği kullan kısmında gözüküyorlar ama. Halbuki ben bu flaşların bi tanesiyle Pc’ye win10 kurdum görmesi lazım. Biosta da bir sıkıntı var gibi neredeyse bütün ayarlar, SATA mode ve UEFI Legacy vs. Ayarlayamıyorum. Yardım ederseniz çok mutlu olurum, okul açıldığından beri dijital ortamda resim çizemiyorum. Ayrıca windowsun ayriyeten kurduğum programı görüp durdurması söz konusu mu olabilir mi? İyi günler, teşekkür ederim.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 680 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware