son dakika boun hazırlık online
kyk bursu bitiş tarihi
Ben üniversiteye 2019da girdim şu an başka bir üniversiteye ösym yoluyla geçtim kyk nakil işlemlerini yaptım fakat burs bitiş tarihi 2023 olarak gözüküyor.Yeni okulumun öğrenim süresi kadar burs yatmıyor mu veya burs yenileme gibi işlemler var mı?
Konular bittikten sonra ders çalışamama sorunu
Konuları bitirdim şu an sadece deneme çözüyorum tyt netlerim istediğim gibi ayt net hedefime de ulaşırım kafasındayım.Tyt netlerim ortalama 95 ayt 58 geliyor şu an lysleri çözüyorum lysler de çok kolay geliyor.Hal böyle olunca çalışmayı çok saldım örneğin bugün lys edebiyat lys matematik ve paragraf çözme hedefim vardı sadece lys edebiyat çözdüm.1 haftadır falan böyle yani.1 gün tatil falan sürekli denedim ama çalışma tempom artmadı şubatta 8 saat masa başındaydım şu an o tempoyu yakalayamıyorum.Çalışmıyorum diye de bir de vicdan azabı çekiyorum yani sınava 3.kez giricem bir kez mezuna kalmıştım şimdi üni 2.sınıftayım üniye bırakıp giricem o yüzden matım hep iyidi o yüzden mattan 1 kaynak çözdüm mat branş denemelerinde de istemediğim bir sonuç gelmiyor eadan giricem mfydim edebiyattan da 1 kaynak çözdüm ve yeterli geldi yanlış çıkarsa denemelerden tekrar yapıyorum sadece.Daha da zaman var ve sanki yapacak bir şey kalmamış gibi hissediyorum
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.552 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar