yeni pcde monitörün kendi kendine açılıp kapanması
merhabalar bir süre önce bir bilgisayar dizdim monitör ekran kartı baştan aşağı sıfır olmak ile birlikte ne zaman bilgisayarı açsam monitör ekranında ufak temassızlıklar oluyor 1-2 dakikada bir kendi kendine açılıp kapanıyor monitör. Ekran kartına giden kablonun yerini değiştirdiğimde bu sorun ortadan kalkıyor sorun neyde olabilir yardımcı olabilir misiniz
10.000 tl monitör tavsiyesi
50 bin tl bütçe sadece kasa önerisi
Merhabalar 50 bin tl bütçem var sadece kasa alacağım. Genel anlamda işlemci bazlı oyunlar oynuyorum valorant, csgo gibi bu yönde işlemcisi kuvvetli bir kasa önerirseniz daha memnun olurum önereceğiniz şey tek tek parça da olabilir hazır sistem de olabilir. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
Philips 65PUS8807 ekran bilgisi
Merhabalar bugün bu televizyonu ps5 için satın almak istedim. Philips 65PUS8807 modelini satın almak istedim bana bu modelin qled ile eşdeğer ve 120hz olduğunu söylediler bu model konusunda bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi
Grundig tv nasıldır
merhabalar ps5 için grundig oled ekran televizyon gördüm mağazada grundig markası konusunda bir fikrim yok ne düşünüyorsunuz yardımcı olabilir misiniz
işlemci ve anakart tavsiyesi
Merhabalar,
Daha öncelerinde ekran kartı olarak rtx2080 super i7 10700k ve z490 kullanırken bir upgrade yapıp gigabyte rtx 3080ti eagle modeline gecmistim işlemci ve anakart aynı kalmıştı şimdi ise anakart ve işlemcime bir upgrade yapmayı düşünüyorum amd de geçebilirim önerilerinize göre ancak işlemci ve anakart performansında minimum %40-50 civarında bir artış istediğim için neye geçmem gerektiğini kestiremedim. Bu arada sıvı soğutma olarak CoolerMaster masterliquid 120 lite kullanıyorum bunun yeterli olacağını düşünmüyorsanız bu konuda da bir upgrade yapabilirim önerileriniz ve düşünceleriniz benim için değerlidir teşekkür ederim
Sıvı soğutma olmasına rağmen fazla ısınma
Merhabalar
işlemcim i7 10700k
sıvı soğutmam cooler master modelini bilmiyorum kusura bakmayın
ancak özellikle bazı oyunlar da örneğin fifa 23, uncharted 4 gibi oyunlarda o kadar ısınıyor ki pc yanında duramıyorum bu kadar ısınmasını istemiyorum bu kadar ısınıyor olması normal mi?
sorun varsa ne gibi bir çözüm yolu vardır
i7 10700k yanına en mantıklı anakart önerisi
merhabalar,
şu an kullanmakta olduğum b450m s2h anakart ve amd ryzen 5 3500 ikilisi yerine i7 10700k ve yanına bir anakart arıyorum tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim bu arada her fikre açığım
Dar boğaz var mı? Oyun için görüntüler.
Merhabalar arkadaşlar,
Bilgisayar özelliklerim:
Ekran kartı:gigabyte rtx 3080 ti eagle
İşlemci:i7 10700k
Anakart:asus tuf gaming z490 plus
Psu:Cooler Master MWE 750W 80+ Gold
Arkadaşlar özelliklerim böyleyken şöyle bir sorun yaşıyorum Spiderman, Cyberpunk oyunlarında sanırsam fps olarak sorun yaşamasam da işlemci baz alan oyunlarda örneğin valorant,lol tarzı oyunlarda fpsimin savaş esnalarında özellikle 150'ye kadar düştüğünü görüyorum hatta arkada opera açıkken vs. bu fps cok daha fazla düşüyor bunun sebebi dar boğaz olması mı yoksa ben mi yanlış düşünüyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
iki görsel de Ultra ayarlarda denenmiştir.
Aynı Model Ekran Kartları Arasındaki Fark
Arkadaşlar herkese merhabalar ben ekran kartımı yükseltmek istiyorum (Msi rtx 2080 super) bunu rtx 3080ti ile yükseltmek istiyorum ancak şöyle bir sorum olacak ben google'a girip rtx 3080ti yazdığım zaman
gigabyten 20.000 liralık ekran kartı ile
Asusun ekran kartı arasında nasıl bir vardır
veyahut bunların arasında suprim vs. gibi bazı farklı şeyler çıkıyor bunlarla ilgili diğer farklar neler olabilir yardımlarını cok değerlidir teşekkür ederim
diğer bilgisayar parçalarım
i7 10700k
Asus tuf gaming z490
16 gb ram
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 35
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.626 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware