MERHABA PEUGEOT 206 ARAÇTA NORMAL GİDERKEN MESELA BİR AN GAZI KÖKLÜYORUM MOTORDAN DAHA BOĞUK BİR SES ÇIKIYOR BU DOĞAL MI NORMAL Mİ?
Merhaba arkadaşlar hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim ve bir araba alacağım
sizce bu araba alınır mı?? sahibiyle konuştum 99-97 bin tl arası yardımcı olacağım dedi
KM SORGULADIM ORİJİNAL
HASAR KAYDI 3 parça halinde 2sinde herhangi bir değer yok 1 tanesi 3750 tl AĞIR HASARI YOK
DEĞİŞEN 4 PARÇA DEDİ ADAM ÖN ÜÇLÜ VE BİR KAPI TABİ BEN EKSPERE SOKACAĞIM
SAĞ PODYEDE HAFİF BİR İŞLEM VAR DEDİ AMA ÖNDEN AĞIR KAZASI YOKMUŞ ÖYLE DEDİ
ARABA PİYASASININ ALTINDA SATILIYOR
İLK ARABAM ÖĞRENCİYİM SANAYİİ FALAN UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM NOLUR YARDIM EDİN
Araba alacağım önce nereye göstermeliyim?
Merhabalar, başka bir şehirde araba almaya gideceğim daha doğrusu bakacağım araba temiz ise alacağım ama önce ne yapmalıyım?
EKSPERTİZE mi götüreyim sadece bu yeter mi yoksa ustaya da göstereyim mi? Özellikle neye dikkat edilmesi gerekiyor?
Bir de ekspertiz ücretleri ortalama ne kadar
Araba piyasasında usul nedir nasıl işler?
Merhaba araba alacağım ve ilk arabam olacak inşallah acaba araba alıken teamül nasıl işliyor?
Yani parayı ne zaman veriyoruz noterde mi öncesinde mi kapora işi nasıl oluyor kapora yüzde kaç isteniyor yanması nasıl oluyor geri iade ediyorlar mı?
arabayı galeriden alırsam para ve devir mevzusu nasıl oluyor hiçbir şey bilmiyorum ve sırf bu sebepten kandırılmakta istemiyorum
Öğrenci için araba tavsiyesi (100-110Bin)
Merhaba Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisiyim ufaktan kendi çapımda hukuk işleriyle uğraşıyorum çevreme yardımcı olmaya çalışıyorum.
Araba ihtiyacım var ancak ne alsam bilemiyorum hele bu fiyatları gördükçe acaba beni yormayacak hem sanayisiyle uğraştırmayacak hem de yakıt olarak mutlu edecek bir araba öneriniz var mı?
NOT: Bütçem 3-5 bin tl aile yardımıyla genişleyebilir.
Merhabalar, Verem Savaş Dispanseri'ne doktor olarak atanılan yerde herhangi bir hemşire veya temizlikçi çalışmıyor idari amire durum iletildiğinde her işi doktor kendisi yapacak diyor ve il sağlık müdürlüğünden denetime gelecekler acaba bu konuda doktorların bir hakkı var mı? yönetmelik kanun vb. herhangi bir şey olursa çok sevinirim
HUKUK KAÇLA KAPATTI?
ARKADAŞLAR SIRALAMALAR TEPE TAKLAK OLMUŞ ACABA HUKUK KAÇLA KAPATTI BİLEN VAR MI?
TWİTTER DA 60 K İLE KIRIKKALE HUKUK İÖ GELEN VAR DİYORLAR
63 K ERZİNCAN DİYORLAR
SDÜ kaçla girildi acaba bilen duyan var mı ve genel hukuk sıralamaları nedir acaba?
Merhaba arkadaşlar online eğitim dolayısıyla pek anlaşılamadı forumda daha önce açtığım konularda ise tam bir cevap alamadım bilenler duyanlar
ısparta , sdü ve sdü hukuk sizce nasıldır?
eğitim , sosyal hayat çevre öğrenci kitlesi vs. genel anlamda
Isparta Dil Kursu Tavsiyesi?
Merhaba arkadaşlar SDÜ öğrencisiyim ısparta için önerebileceğiniz bir dil kursu var mı genel ingilizce temelli olarak istiyorum
Düşük sıralamalı en iyi sağlık bölümleri?
Merhaba yeğenim için yazıyorum ben sınav dönemini atlatalı çok oldu ama sizce 600-800k bandında ideal sağlık bölümü nedir?
2 yıllık
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.023
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 39.636 (Bu ay: 417)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 281 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar