Photoshop objeleri otomatik hizalama
Merhabalar stüdyo çekimi yapıyorum tek çekimde işlemem gereken 300-400 e yakın fotoğraf oluyor en çok bunları hizalamak bana işkence geliyor
örnekteki gibi fotoğrafları belirlediğim yardımcı çizgilere tam oturtarak hizalamanın otomatik kolay bir yöntemi var mı acaba ben hepsini tek tek yapıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Kapı pencere sensörü ile alarm sistemi
Merhabalar basit bir şekilde evime alarm sistemi nasıl kuracağımı bulamadım istediğim şey sadece dış kapıya sensör koyup kapı açıldığında alarm çalmasını ve uygulamadan kontrol etmek istiyorum bunun için hangi ürünü almam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim. Bazı yerlerde sensör tetiklendiğinde ampullerin kırmızı beyaz ışık verebildiğini de gördüm o da artı olarak sistemime ekleyebilirim
Xiaomi kapı pencere sensörüne baktım ama hangi home base modelinin alarm özelliği olduğunu çözemedim bunun dışında anker veya başka markalardan tavsiyeniz varsa bir an önce evime alarm sistemi kurmak istiyorum.
Yale Sync Smart Home Alarm Setini de gördüm fiyatı şu an 4700tl içinde hareket sensörü de var ama hareket sensörüne ihtiyacım yok daha uyguna nasıl çözebilirim
Ses seviyesi de yüksek olursa iyi olur
Şimdiden çok teşekkür ederim
RTX 2080 vs GTX 1080 ti
|
Işık Sızması
|
Çift ekranda pc yi her açtığımda ana ekranı rastgele seçiyor
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 81
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.284 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware