Odtu’yu ve Bogazici’ni bosverip Bilkent’i hedefleyin
hem Bilkent’te hem Odtu’de okumus(!) birisi olarak birkac sebep belirtecegim. Odtu’de cok cok az zaman gecirdim. yani okula pek gitmedim, once onu soyleyeyim.
gorebildigim kadariyla Odtu kampusu kalabalik ve gorece pis. Carsi denen yerdeki bazi isletmeler Kizilay’daki kiro isletmelere benziyor.
Odtu’de yurtlar kotu. gercekten. kampuste yasamak cok guzel bir sey fakat Odtu’de 4 kisi kucucuk bir alanda got gote kalmak istemezsiniz. kyk’dan iyidir muhtemelen, bir bilgim yok o yurtlarla ilgili.
Odtu’de sosyallesmek daha kolay. Bilkent’te yogun bir bireysellik hakim. bunun size daha fazla sey katacagini dusunuyorum. grup psikolojisi sizi gelistirmez, gelisim bireysel bir istir. Odtululer Odtulu kimligini ve o gruba dahil olmayi fazla seviyorlar gibi. Bilkent’te kendinizi zorlayin ve hem burslu hem burssuz arkadaslariniz olsun. bu iki gruptan da cok sey ogrenebilirsiniz.
hala daha ozel okula gitmeye cekinen var midir bilmiyorum, umarim yoktur. eger varsa, silkelenin ve kendinize gelin. ayni bolume dereceyle girip bir de ustune para aliyor olmak daha prestijli bir statu.
Odtu ucuz bir yer degil. derece bursu almak da zor. cogumuz icin bu gibi maddi sebeplerden oturu yine Bilkent daha iyi.
ekleme: akademisyenlerin akademik kariyerlerinin iyi veya kotu olmasi cogu lisans ogrencisi icin hicbir anlam ifade etmez, onlari arastirarak vakit kaybetmeyin.
ankara'da en ucuz bira nerede? mekan ya da tekel
soru başlıktadır hayırlı forumlar
ekrani bozuk laptopa monitor nasil bağlanır?
selam, lenovo laptopimin ekrani bozuk. tvye bağlamak için bi ucu type c bi ucu hdmi kablo almistim, msh mi ne ona uygun hdmi girişine sokunca direkt calisiyor.
simdi monitor almak istiyorum, type c to display port kablo aldığım zaman yine direkt çalışıp calismayacagindan nasil emin olabilirim?
lenovo yoga s940 icin monitor tavsiyesi?
merhaba sahip oldugum bu laptopin ekrani bozuldugu icin monitor almayi dusunuyorum. cok dandik ya da cok kaliteli bir sey pesinde degilim, fiyat performans acisindan onerilerinizi bekliyorum.
8. Nesil Intel®Core™ i7-8565U
8 gb ram
kendi ekrani da su: HDR VESA400 panelde 14 inç UHD (3840 x 2160, 500 nit) IPS
laptop ekrana goruntu vermiyor?
onceleri kapagi cok kaldirdigimda goruntu gidiyordu. iyice egik kullaniyordum sonra komple gitti. televizyona baglayip kullanabiliyorum.
sebebi ve cozumu hakkinda bi fikir paylasabilen olursa cok makbule gecer.
selam, ayt iyi geçti istediğim istediğim felsefe bölümüne yerlesebilecegim fakat tyt hic umduğum gibi olmadi. seneye sınava girip tyt sıralaması yapip bursa başvurabilir miyim bilen var mi?
sözsüz müzik dinlesem sinavda aklima takilir mi?
sabahtan beri müzik dinlemiyorum bu fikir simdi aklima geldi
tytde tüm soruları görememek
100 net ustu yapiyorum fakat su ana kadar tüm soruları görebildiğim olmadi. sinavda içimden acele edesim gelmiyor, iki dk acele etsem sonra yine salıyorum. kendimi acele etmeye zorlandığım da sorulara odaklanamadigimi hissediyorum. nedir bunun çözümü?
gunaydin, sinava piercingle girecek olan var mi?
küpelerimi ve kulagimdakini çıkardım fakat burnumdaki halka duruyor. binaya girerken maskeden dolayi zaten görülmeyecek fakat salon görevlisinin sikinti çıkarma ihtimali çok düşük de olsa var mi sizce?
msu basvuru ev telefonu?
ev telefonu kismini bos birakmak veya sallamak sikinti cikarir mi? kesin bilgisi olan var mi?
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 401
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 18.630 (Bu ay: 596)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 171 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar