Merhabalar bu sene 12. Sınıfım ve kariyer planı yapıyorum. meslek lisesinde elektrik okuyorum ve fizik dersi en sevdiğim derstir. Ayr Fizik netlerimde yüksek sorum şu internette arama yaptığımda bi haber sitesinde fizik bölümü okuyanlar yüksek lisansta elektrik elektronik mühendisi olabilir yazıyordu ama çoğu üniversite sayfasında böyle bişeye rastlamadım fizik bölümünden mezun olup yüksek lisanta herhangi bir mühendis olabilir miyiz bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
Ardunio driver install failure hatası
İyi günler robotistan sitesinden ardunio uno r3 ch340 ardunio aldım siparişim geldi ardunioyu bilgisayarıma takıp driver yüklemeye çalıştım fakat uygulama driver install failure hatası verdi başka uygulamalar denedim gene aynı hatayı veriyor napmalıyım not: Windows 8.1 kullanıyorum
Aras kargo ve aras kurye aynı şubeyi mi kullanıyor
İyi günler ve iyi sabahlar paparadan black kart sipariş. Ettim kartım aras kurye ile geliyor ama aras kuryenin balıkesir şubesi nerde bilmiyorum sorum şu aras kargo ve aras kurye şubelleri aynımıdır internette aras kurye şubesi yazdığımda Aras kargo şubeleri çıkıyor
Aras kurye ve aras kargo şubeleri aynı mı?
İyi günler paparadan black kart aldım kargom aras kurye ile geliyor(jettiz de deniyor) aras kurye ve aras kargo şubeleri aynımıdır çünkü şubeden alıcam kartı
Ebaya giremiyorum (eba yükleniyor hatası)
İyi günler konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim yaklaşık 1 haftadır ebaya giremiyorum eba yükleniyor ekranında kalıyor farklı tarayıcıdan girdim farklı marka/model telefondan girdim pc den girdim vpnle girdim gene olmadı derslerim var girmem gerek gine giremiyorum yardım edin lütfen
Eba'ya giremiyorum (eba yükleniyor hatası)
|
Köye kargo gelirmi
Öncellikle merhaba konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim neyse konuya dönelim internetden alış veriş yapıcam ama köyde yaşıyorum gelirmi köy dediysem merkeze 5.6km falan cevap verenlere teşekkür ler
Meslek: Elektrikçilik ve bilgisayar teknisyenliği
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.857 (Bu ay: 142)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware