Asus DSL N10E modemimi en son çıkan versiyona güncelledim fakat içerisinde Türkçe seçeneği yok. Alt sürümleri geri yüklemek istediğimde hata veriyor. Bu modemi downgrade etme yolu yokmudur acaba ?
Ekran kilidinde Wifi kapanıyor ve bildirimler gelmiyor
Samsung Galaxy S7 Active model telefon kullanıyorum. Yıllar önce de başlıkta belirtiğim sorunu yaşamıştım ama nasıl düzelttiğimi hatırlamıyorum.
Telefonu ekran kilidine aldığım zaman wifi kapanıyor ve uygulama bildirimleri ekranı açmadığım sürece gelmiyor. Aşağıda resimlerini atmış olduğum ayarlar olması gerektiği gibi görünüyor buna rağmen sorunum devam ediyor. Farklı bir çözüm önerisi olan varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Turknet Nakil Eziyeti !
Nakil başvurumdan sonra telekom ekipleri gelip ankastre kutusundan hattı belirledi. Kutudan daireye kadar olan bağlantı kısmını ben hallettim. Şuan hat üzerinde telefon aktif olarak çalışmakta fakat internet hizmeti günlerdir OFFLINE olarak gözükmekte. Destek Kaydı oluşturduğumda gelen cevapları söylemeye gerek yok zaten. Robotlar ile konuşmaktan sıkıldım artık.
Tavsiye edeceğiniz başka bir İ.S.S. var ise eğer bilgilendirirseniz sevinirim. Turknet'i başkasına önermeyi bırak artık adını bile telaffuz etmeyeceğim.
OBS Kayıt ses kalitesi sorunu
|
Buton devre yolu koptu
Görüntü ve ses takılma sorunu
|
12V Akü Şarj Sorunu
NETCAD koordinatlara göre nokta atma
|
PUBG Duo / Squad Discord Grubu (Herkesi bekleriz)
|
|
Meslek: Jeofizik Mühendisi
" This is your life and it's ending one minute at a time! " |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.129
İkinci El Bölümü Mesajları: 119
Konularının görüntülenme sayısı: 11.869 (Bu ay: 189)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 446 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO