ODTÜ'den Ödev ve Sınav Hizmeti
ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. İngilizce ve Türkçe düz yazı (essay) ödevlerinize, calculus(analiz) 1-2, lineer cebir, diferansiyel denklemler, mühendislik matematiği 1-2-3, üniversite fiziği (mekanik, elektromanyetizma, modern fizik), ve genel kimya ödev ve sınavlarınıza, bütün lise, ortaokul ödev ve sınavlarınıza yardımcı olunur. Hizmet için DM atmaya çekinmeyin .
Referans olarak kendim için APA atıf sistemine göre yazdığım essay:
ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. İngilizce ve Türkçe düz yazı (essay) ödevlerinize, bütün lise, ortaokul ödev ve sınavlarınıza yardımcı olunur. Hizmet için DM atmaya çekinmeyin .
ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. İngilizce ve Türkçe düz yazı (essay) ödevlerinize, calculus(analiz) 1-2, lineer cebir, diferansiyel denklemler, mühendislik matematiği 1-2-3, üniversite fiziği (mekanik, elektromanyetizma, modern fizik), ve genel kimya ödev ve sınavlarınıza, bütün lise, ortaokul ödev ve sınavlarınıza yardımcı olunur. Hizmet için DM atmaya çekinmeyin .
ODTÜ elektrik-elektronik mühendisliği 2.sınıf ODTÜ fizik 1.sınıf Üniversite, lise ve ortaokul ödevleri ile sınavlarına dair hizmet almak için özel mesaj atınız. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 626 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar