Tüm oyunlardan atma sorunu
Merhaba herkese bilgisayarımda olan sorun şu herhangi bir oyuna girdiğim zaman oyunda hareketli bir kısım geldiği zaman oyun bir anda donuyor ve arka planda en son hangi ses çıkıyorsa o çalmaya devam ediyor. Ben de oyun kapansın diye görev yöneticisinden oyunu kapattıktan sonra pc "mal "oluyor (daha doğrusu oluyordu ,en son çözümler denerken kullandığım pc laptop olduğu için çift ekran kartı var çözüm ararken nvidia denetim masasından otomatik seç dedim ve mal olma sorunu kısmen çözüldü) ama tabii hala oyundan atıyor. oyundan attıktan sonra tekrar oyuna girmeye çalışınca crash veriyor pcye restart atarsam oyun açılıyor ve tabii yine donup kapanıyor . Bu sorun ekran kartımdan kaynaklandığı çok belli çünkü hata veren oyunlardan biri olan valorantda kapanırken ekran kartın çöktü dedi .Diğer hata veren oyun olan cod mw1 de de directx ile alakalı bir hata demişti galiba (bunu pek hatırlamıyorum) ve şansıma az önce bu konuyu açarken ilk defa bir bilgi kutusu geldi hiçbir sorun yokken ekran kartın yeterli değil veya sürümlerin güncel değil diye .driver ı daha 3 gün önce güncelledim . Biliyorum ekran kartım çok iyi değil (gt540m) ama eski oyunlarda ,bilgisayarımın kaldırabileceği, bile hata veriyor .Çözümlere açığım en son format atmaya karar verdim ama önce forum açayım dedim belki onsuz hallolur diye.
Apu Sistem Almak Mantıklı mı?
Merhaba ekran kartı stok sorunu hepimizin malumu . Ben de yeni bir pc almak istiyorum bunu apu sistem şeklinde alıp daha sonra ekran kartı almak ne kadar mantıklı? veya izleyebileceğim diğer yollar neler ? Bütçem ortalama 4000 tl yaklaşık bir 5 6 ay sonra ekran kartı ekleyebilirim bu sisteme ,ekran kartı olarak rtx 2060 düşünüyorum darboğaz yapmayacak bir sistem lazım o yüzden, biliyorum bu ekonomik şartlar altında istediklerim zor o yüzden başka tavsiyeler de verebilirsiniz (şu zamanlarda indirim oluyor onları kovala)gibi gibi şimdiden teşekkürler.
3000-4000 arası 4K TV önerisi
Başlıkta da yazdığım gibi 3000-4000 arası bir televizyon almak istiyorum. Bütçeyi genişletmemim pek bir imkanı yok . Aradığım özellikler 4k ve minumum 50 inc olması.TV alma sebebimin temeli konsol oynamak .Ben bu modeli buldum başka daha iyi modeller tabii ki atabilirsiniz siz değerli yazarların görüşleri benim için önemli.
https://www.arcelik.com.tr/4k-uhd-tv/barcelona-50-gcu-8905b-televizyon
|
gta v oynarken kasıyor
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.822 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri