+4 dereceden sonra soğudukça genleşen sudan enerji üretimi.
Su diğer maddelerden farklı olarak soğudukça genleşiyor, yani hacmi artıyor.
Hatta içten yanmalı motor bloklarındaki su donarsa genleştiği için motor bloğunu bile çatlatıyor.
Yani su donduğunda bir kaç mm olsada (daha fazla suyla daha fazla genleşme sağlanabilir) genleşiyor ve bu genleşmeyi fiziki bir güç ile durdurmak imkansız.
Yani sınırsız bir güç.
Soğuyunca durdurulamaz bir şekilde genleşen su pistonu ileriye doğru itecek bu bir kaç milimetrelik itkide çarklarla vites mantığıyla katlayıp jeneratör çalıştıracak bir sistem kurulabilir mi ?
Veya aşırı sağlam bir malzemeyi parçalamak için malzemenin ortasına suyu basıp sonra bu suyu dondurursak, durdurulamaz güçteki genleşme o maddeyi ne olursa olsun ortadan ikiye ayıracaktır, sadece suyu donduracak kadar elektrik gücü bu iş için yeterli olacaktır.
Not:Lisede sözeli seçtiğim için en son 9. sınıfta fizik dersi aldım, ona rağmen bunu tek düşünen benmişim yani?
....
..
SİLSÜPÜR artık BİMCELLde
Daha önce yoktu, ben yeni farkettim. Haftada 1GB kazansam aylık internetim 5GB den 9GB ye çıkmış olur.
Üretim
...
Kış Lastiği Tavsiyesi
|
|
|
|
...
|
İslam iktisadı krizden çıkışın anahtarıdır. |
İnsanlara birşeyler vermezsen neden senin tarafını tutsunlar.(Mehmet Karahanlı) |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 453
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 9.208 (Bu ay: 96)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 217 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic