Windows 10 - 10-15 saniye donma sorunu
Merhaba,
Arkadaşlar şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım laptop kullanıcısıyım iş yeri bilgisayarı verdiler 1 haftadır bilgisayarda bir şey yoktu ancak bugün oyuna girdiğimde oyun 10-15 saniye kadar donuyor ve sonra kendine geliyor bu sorun çok olmaya başladı hatta şöyle bir şey oluyor oyun donar donmaz fan hızını 10-15 saniye kesiyor oyun kendine gelir gelmez fan tekrardan devreye giriyor sanki bilgisayarda bir şey kendini uykuya alıyor da oyun ondan donuyormuş gibi benden istediğiniz SSD sağlık ve benzeri bir şey varsa atarım yardımcı olur musunuz?
Fiber telefon ve bilgisayar arasında ki hız testi sorunu
FPS SORUNU
Arkadaşlar merhaba laptop kullanıcısıyım Rocket League ve CS oynuyorum bilgisayarıma format atıyorum driverleri kurduktan sonra oyunlara giriyorum örnek verecek olursak Rocket League, şöyle söyliyim oyuna giriyorum fps 50-55 arası gayet güzel akıcı oyun oynuyorum aynı şekilde CS'de 90-110 arası alıyorum ancak oyunlardan çıkıp tekrar girdiğimde Fps düşüyor 50-55 olan fps 40-45 e düşüyor veya daha kötü bir duruma geliyor bilgisayarı yeniden başlatıyorum ancak düzelmiyor şöyle birşey oluyor bazen Rocket League oyununa giriyorum oyun başlarken bir anda fps 10 lara düşüyor ve fps eski haline geliyor 50-55 lere çıkıyor yani bu sorun neden olur acaba bazen kendi kendine fps inanılmaz yükseliyor bazen kendi kendine düşük berbat bir hal alıyor.
Arch Linux KDE/GNOME kurulum yardım lütfenn
Arkadaşlar Arch Linux'u kurdum ancak daha sonra KDE/GNOME kurmaya çalıştığımda bazı hatalar alıyorum yardımcı olabilecek var mı lütfen. çok önemli bu benim için.
Laptop yüksek sesli fan sorunu
Kullandığım laptopta Chrome'yi açtığım anda direkt fan hızlanıyor böyle çığlık atarmış gibi fan sesi ile birlikte çok rahatsız bir ses geliyor internette gezinirken böyle yapıyor özellikle oyuna girdiğinde daha berbat oluyor bu durum bir program ile CPU'ya baktım CPU 1 ve 3'ü %3-4 anca kullanıyor ancak CPU 0 ve 4'ü 15-30 arası kullanıyor rahatsız eden şey ise şu fan sesi artıyor düşüyor sürekli böyle yani bir yere girdiğimde hep aynı durum bu durum 1 hafta öncesine kadar yoktu bu sesi düzeltebileceğim bir program falan var mı acaba ve bu CPU 1 ve 3'ü neden az kullanıyor da CPU 3 ve 4'ü bu kadar fazla kullanıyor bunun hakkında yardımcı olabilecek var mı? Sıkıntının neden ortaya çıktığı hakkında bir fikrim yok. Laptopum Lenovo 20252 Intel HD Graphics 4600 harici ekran kartını kullanıyorum 2.6 GHz yapılabilecek bir şey var mı?
SSD laptopa uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım?
|
|
CS:GO Mouse Veya Sensitivity Sorunu
|
CS:GO Mouse-Dpi Veya Sensitivity Sorunu
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.516 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar