Vozol Tarzı Elektronik Sigara
Selamlar, bir iki aydır sigara serüvenime vozol ile başladım. Normal sigara içmiyorum ayrıca fena koku yapıyor hoşuma gitmiyor. Ama vozoldaki nikotin sabahın ilk saatlerinde güzel gidiyor. Ama vozollar kullan at olduğu için sürekli yüksek miktarda para bayılmak gerekiyor. Bende E-sigara almayı düşünüyorum.
Vozol, sigara gibi buhar çıkarmayan (sanırım DL olanlar) vozol gibi fazla yer kaplamayan pod tarzı bir şey düşünüyorum. Ve bunlarda coil olayı var bazılarının coili başlığına bağlı olduğundan ikili paketler halinde neredeyse esigaranın yarı fiyatına satılıyor. Coilini rahat bulabileceğim, salt likit kullanabileceğim bir esigara istiyorum. Ayrıca bunlarda ohm değerleri varmış bunların ne farkı var onu da açıklarsanız sevinirim.
Rainbow Six Siege ses gecikmesi.
Selamlar herkese,
Konu etiketini yanlış girdiysem af eyleyin.
Rainbow Six Siege oyununda ses bazen gerektiği gibi gelmiyor. Örneğin yüksek bir yerden atlanınca aşağı atlama sesi gelmiyor.
Bazen ise ses sonradan geliyor. Örneğin adam koşuyor ama o ses 1 saniye sonra geliyormuş gibi.
Oyunu 30 - 40 fps arası oynuyorum. Ses aralığı Hi-Fi ki zaten değiştirdim yine de fark yok.
Ses kartı ile ilgili de bir sıkıntım yok. Valorant, Cs gibi oyunlarda ses çok net geliyor. Kullandığım internette gayet iyi 100mb hız alıyorum.
Oyunu Geforce Now ile başlatmayı denedim. 75 Fps sabit alıyordum ve ses gayet düzgündü. Ses driverlarım da güncel.
Ne yapmamı önerirsiniz? Şimdiden yardımcı olacak kişilere teşşekürlerimi sunuyorum.
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.411 (Bu ay: 1.161)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun