Drive dosyalarını yedekleme
Okul epostamın driveındaki verilerimi yedeklemem lazım. Okul mezun olduktan 10 gün sonra hesabı sileceğini söyleyen mesaj atmaya başlamış herkese. Bana da aynı uyarıyı vermesi muhtemel. Uzun uzun ders videolarını indirip kenara koyayım dersem bu baya uğraştırır ve uzun sürer. Kalıcı bir şekilde başka bir hesaba nasıl aktarabilirim?
Bir güncelleme ile 70 gb gitti
6 ay askerde olduğumdan dolayı bilgisayarı kapadım kullanamadım. Açtığımda şarjı hiç yoktu. Güncellemeler gelmiş onları yaptım. 160 gb kadar yerim gözüküyordu neyse dedim. Sabah tekrar baktım 90 gb yer kalmış ssd de? Windows un güncellemeleri bu kadar yer kaplayabiliyor mu? Antivirüs lisansım da dolmuş. Alt tarafı 6 ay yoktum. Neler dönüyor?
Bilgisayarın üstünde çizik ve sıyırmalar var
Bunu kapatabilmek için herhangi bir boya ya da cila var mı? Okula giderken çantada sürtmüş mü nolmuş canımı sıkıyo rengi de gümüş.
Sosyal medya hesabı için denetleyici bir arkadaş
Windows etkinleştirme süresi yakında dolacak
Sürekli şu hatadan alıyorum. Bu hatayı nasıl önleyebilirim?
Tekirdağ'da gezilecek yerler
Merkez-Kumbağ-Saray civarlarında git gel yapacağız büyük ihtimal.
Gezmemizi ya da yapmamızı tavsiye edeceğiniz bir şey var mı?
Bişeyler yapmamız gerekmiyor mu?

Samsung A serisi mi Xiaomi Note serisi mi?
Amoled ekran olduğu müddetçe ben hepsine okeyim ama hangisine daha okey olmalıyım düşünceleriniz neler?
Aşağı yukarı benzer fiyat bantlarında. (Telefon)
Galaxy Tab A8 mi yoksa Tab A9 mu?
Fiyat olarak ikisi de aynı ama birisi 2022 birisi de 2023 çıkışlı. A9 işlemcisi geliştirilmiş diğer özelliklerden kısılmış. A8 ise daha büyük ve klavyeli kılıfları var. Ne yapsam bilemedim. ?
Kullanılmayan kredi kartlarının durumu nedir?
1 yıl kullanımda dolaşmayan kartlar kapanıyor mu? Benim bildiğim her yıl kart ücreti kesiliyor ama hiç kullanım yapılmayınca devrediliyor mu duruyor mu?
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 598
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.148 (Bu ay: 606)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 700 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware