MSI B450M-A PRO MAX İLE İLGİLİ BİR SORU
Faturada tam haliyle (MSI B450M-A PRO MAX AM4 DDR4 3466(OC) DVI HDMI M.2 USB3.2 mATX ) şeklinde geçen bu anakarta ram yükseltmesi yapmak istiyorum ancak bazı yerlerde ve kendi sitesinde 64 gb desteklediği yazıyor bazı sitelerde ise 32 gb işin ilginç tarafı pro max den sonra gelen am4 neyi ifade ediyor kendi sitesinde dahi am4 olan modelini bulamadım bilen kullanan araştırıp fikir yürütebilecek uzmöan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
wave 300 kulaklık 1999tl
fırsat mıdır? ederi bu mudur? bilmiyorum fakat takip ederken diğer sitelere göre satışta ciddi bir düşüş oldu diğer sitelerde 3,5 bandında
https://www.turkcell.com.tr/pasaj/cep-telefonu/cep-telefonu-aksesuarlari/kulakliklar/kablosuz-kulaklik/jbl-wave-300-bluetooth-kulak-ici-kulaklik?seller=1&color=1003552&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.6.8
notebook kılıfı
İnternet Hızı neden düşüktür?
Tesisatı çekilmiş bir evin kablolarına baktım ince internet hızı bundan mı düşük bilmiyorum ama türktelekom ıstarla 100 mbt hızı destekliyoralt yapınız uygun diyor tesisatta sorun vardır diyor 100 mbt hız almam gerekirken 20-30 anca cat5 yada cat 6 kablo çekilmesi sonradan yapılabilir mi ?
bir elektirikçiye sorudum tesisatta kablo döşendikten sonra tekrar tesisat olmaz dedi kablodan değilse modemden olabilir mi ?
telekomun verdiği eski model tplink vdsl2 kullanıyorum öncelikle bina girişindeki santralden hızı ölçerek başlayacağım sizin önerileriniz doğrultusunda yapmam gerekenleri anlatırsanız çok sevinirim
cadde yada sokaktaki fiber santralinin nerede olduğunu göremedim binanın girişinde eski tip telefon santrali var içerisinde soketlere takılı ince iki uçlu kablolar evin tesisatında ise telefon kablosunu taktığım prizi söküp baktım ince içinde üç kablonun olduğu birinin boşa alındığı gri ince bir kablo var
Maigne Sendromu ( bel kalça kasık ağrısı olanlar ?)
|
|
Bir soru?
|
ROMA TURU
|
|
by drarter |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.841
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 20.170 (Bu ay: 409)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 333 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar