Teğmen
Tarihinde Katıldı
Toplam: 270 (Bu ay: 0)
356150 gün 14 s. 45 dk. kaldı
Kız Arkadaşım Kredi Çekti
Beyler bu kızın karakteri pek hoşuma gitmiyor diye ayrılmıştım kızın yaşı 23 bir zincir markette 9 ay sigortalı çalışıp işten çıkıyor. Sonra bir mobil bankacılık uygulaması üzerinden ön onaylı 29K kredi çekiyor 1 aydır ödeme falan yapmadı, bunları kızdan ayrılmadan önce kendisi söylemişti. Ailen biliyor mu dedim. Evet babam biliyor ödeme bir şey olmaz demiş. Peki nasıl ödeyeceksin deyince evlenirsem kocam öder dedi ve ben 1 hafya Sonra ayrılmak istediğimi söyleyip yol verdim
Kız Sorunu
Kıza iphone 11, dyson Airwrap, airpods 2. Nesil , samsung tablet almıştım. Ayrıldık aldığım ürünleri geri istemem çok yanlış bir hareket olur mu ?
Durum Kritik
Kardeşim 12 yaşında dün okuldan geldikten sonra hali yoktu olabilir sabah erken kalkmanın yorgunluğu dedim. Bugün ise yüksek ateş ve mide bulantısı vardı hastaneye çabuk götürdüm serum bağlıdırlar ilac yazdılar test yaptılar sonuçlanmasını bekliyoruz pozitif çıkarsa ailce karantina altında olacağız.
Bu arada hastanede çocuk sayısı çok fazlaydı bazi çocuklar damar yolundan korktuğu için yaptırmak istemeyip ailesi ile evine gidiyordu.
Farklı Bir Kadın
|
Doğru mu yapacağım
|
Lazer Epilasyon İyi Yer Var mı
Adana'da yaptıran varsa memnun oldunuz mu
Tiktok Açarsan Bitiririm Dedim
Çıktığım kıza tiktok açıp video atarsan bitiririm dedim haklı mıyım
Nasılım Beyler
|
Kredi Kartı Hakkında
Bir banka en fazla ne kadar limitli kart verir 5 sene içinde 100k yapabilir miyim yoksa belli şartları var mı
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 648
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 85.417 (Bu ay: 442)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 882 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic