Arkadaşlar bir süredir mobil uygulama yapıp play store da yayınlıyorum. Reklam konusunda pek iyi olmasamda google ads kullanarak reklamını da yapıyorum. Yalnız uygulama indirme reklamı oluştururken indirme başına maliyet giriyoruz buraya kadar sıkıntı yok. Ama yayınlanıp sonuçları gördükten sonra farkediyorum ki tıklama başına maaliyet belirlenmiş. Ve tıklama başı maaliyet ile tıklanma sayısını çarpınca harcanan para çıkıyor sonuç olarak. Yani indirme başına maaliyet kesmiyorda tıklanma başına mı maaliyet kesiyor google ads? Bilen biri aydınlatabilir mi?
Arkadaşlar google ads ile uygulamamın reklamını yapmak istiyorum. Reklamlarım onaylandı günlük bütçe 25tl indirme başına maliyet 50 kuruş. Görüntülenme gelmeyince indirme başına maliyeti 1tl yaptım yine görüntülenme gelmeyince bu sefer otomatik yaptım ama hala tık yok. Ben öğrenciyim amacım uygulamamın yüz binlerce indirilmesi değil ama en azından deneyeyim dedim hevesim kursağımda kaldı. Sorun ne olabilir acaba bilgisi olanlar aydınlatabilir mi?
50gb oyun indirip silmek hard disk e zarar verir mi?
Selam arkadaşlar bir kaç gün önce xbox gamepass servisine abone oldum. Bilmeyenler için oyunların netflix i gibi bir şey, konsollar ve bilgisayarlar için olmak üzere 2 tane paketi var. Neyse haliyle elimin altında bu kadar oyun olunca hepsini bir bir indirip denemeye başladım sevmeyince siliyorum . Ama sonra aklıma bir şey takıldı bu oyunların 30-50gb arasında boyutları var acaba böyle sorumsuzca indirip silmek bilgisayarımın hard diskine zarar verir mi?
Java open source proje
|
Java projesini açmak
|
Java için grafik arayüz
|
Veri Tabanı Lise Stajı
|
Android Studio Location
|
C# FORMLAR ARASINDA GEÇİŞ
|
ECLİPSE
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.106 (Bu ay: 85)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama