iPhone Esim Servis Yok
iPhone 14 Promax cihazım var fiziki sim süresi doldu esim geçeyim dedim gittim Turkcell’e içindeki hattı çıkarttırıp esim oluşturdular ama esim aktif olmadı sonra sim kart takıp esimi aktif ettiler bu sefer kayıt oldu fakat servis yok yazıyor hiç bi şekilde şebeke gelmiyor ama Wi-Fi ye bağlıyken arama alabiliyorum çözüm varsa lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Tv aldıktan sonra kalibrasyona gerek var mı ?
evet dostlar 65 inç bi tv almayı düşünüyorum monitördeki gibi hazır kalibrasyon dosyası paylaşan siteler var mıdır televizyon içinde ?
1 haftalık monitör Güç gelmiyor yardım !
Arkadaşlar Samsung c27hg70 monitorunu n11 üzerinden SamsungTurkiye satıcısından aldım 1 hafta oldu dun gece oyun oynadım kapattım bugün isten geldim pc yi açtım bi baktım monitör açılmıyor ışığı yanmıyor hiç bi şekilde güç almıyor l bi kaç farklı prizde denedim yine aynı sonuç. Urun 1 haftalik oldugu icin iade etmek istiyorum sogudum açıkçası. Bilgili arkadaşlar iade için nasıl bir yol izlemeliyim ne demeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim
3000 tl bütçe ile monitör tavsiyesi yardım
|
Asus anakart OC yapamama sorunu
|
Bu 2 Monitörden hangisini almalıyım?
|
Meslek: Satış Danışmanı
İlgi Alanları: Oyun,film,Progressive House,EDM,teknoloji,ikinci el,LEAGUE OF LEGENDS
Tekrarı yoktur bazı şeylerin... Hayat gibi... Aşk gibi... Ömür gibi...
|
eski hesabım jamesAlanTR dir şifresini ve email bilgilerini unuttuğum için artık bu hesabımı kullanıyorum |
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 360
İkinci El Bölümü Mesajları: 33
Konularının görüntülenme sayısı: 7.053 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 65 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware