Evet boost yaptırmayı düşünen veya yaptıracak olan arkadaşlar için açtım bu konuyu benim gibi mağduriyet yaşamamanız için. Bu kardeşe boost için hesabınızı verecekseniz eğer 2 hatta 3 kere düşünün benden size tavsiye.. Hem geç yapıyor boost u hemde anlaştığımız mmr üzerinden eksik mmr da bırakıyor hesabı bilginiz olsun hem zamanınıza yazık olur hem verdiğiniz paranıza. detay paylaşayım biraz 400 mmr anlaştık ücreti peşin aldı direkt 4060-5060 olacaktı 2 gün girdi hesaba sonrasında 5 gün girmedi giremeyecek durumdasın madem niye boost alıyorsun insanları bekletiyorsun. 2 en fazla 3 günlük boost u 8 günde bitirdi ve eksik mmr lı teslim etti. +20 mmr ı ben kendim kastığımı söyledim yani 4080-5080 olması gerekiyordu hesabın ancak 5040 ta bıraktı yani -40 mmr eksik bıraktı ve gereğinden uzun sürede teslim etti. Lafı uzattım ama okursanız sizinde başınıza bu tarz şeyler gelmesini engellemiş olursunuz. Benden boost verecek arkadaşlara tavsiye Keratosdota kardeşe boost verirken tekrar düşünün... @@Keratosdota
@
İmmortal boost
|
BOOSTER ARKADAŞ ARANIYOR.....
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.206 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO