paywant - mobilsube - weepay - paymax
Arkadaşlar başlıkta yazdığım linkle ödeme alma sanal pos uygulamalarından hangisi güvenilir? İçlerinde kullandığınız memnun olduğunuz var mı? Veya şikayetçi olup sevmediğiniz?
paywant
mobilsube
weepay
paymax
Kripto hesabı olmayan birinden usdt almak
Sorum şu; Kripto hesabı bulunmayan bir arkadaşım banka kartı ile benim binance cüzdanıma usdt yani kripto alıp gönderecek. Çok araştırdım bazı sonuçlara da vardım. Ama ya kuru ya da komisyonu çok fazla tutuyorlar. Bildiğiniz basit bir yöntem veya sistem var mıdır?
Tivimate Mod Apk
Selamlar tivimate premium kilidi açık apk dosyası var mıdır acaba? Çok araştırdım ama çalışan bulamadım belki bulan biri vardır. Linkini atarsa sevinirim.
9 ay sonra gelen edit: Arkadaşlar telegramda ortak alım platformu oluşturduk katılabilirsiniz;
t.me//ortak_alim
Başlıkta yazdığım gibi İstanbul Esenyurtta güvenilir airfiber hizmeti var mı? çok araştırdım atlantisnet ve internetkutusundan başka firma bulamadım.
Atlantiste tahattüt yok fakat 700 lira kurulum ücreti istiyorlar bu fiyatla zaten 1 senelik tahattüt vermiş gibi oluyorsun :D İnternetkutusunda ise 12 aylık tahattüt istiyor fakat güven vermiyor 3 ay sonrasında hizmeti kötüleşebilir sonuçta airfiber bir vericiden internet bağlıyorlar müşteri sayısı çoğaldıkça o interneti paylaşan kişi sayısı da çoğalıyor ve hızda düşme olabilir. Sözün özü bu firmalar dışında başka firma var mıdır bu hizmeti sağlayan? veya sizin kullanıp memnun oldugunuz var mı?
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.403 (Bu ay: 439)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu