Esenlikler. Devlet zorunlu hale getirdiği için küçük işletmem için e-imza ve e-fatura almam gerekiyor. E-imza için e-devlet onaylı iki yer gözüme kestirdim: Elektronik İmza - EİMZATR - E-İmza (3 yıllık 2.400 TL) ve E-İmza (3 yıllık 1.900 TL) 500 TL fark vermeye değer mi? E-fatura için hangi şirketi önerirsiniz? (Öne çıkanlar: UyumSoft, Sovos, Edm, eLogo ve Paraşüt) Kontör nedir ayrıca? Kullananlar deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?
GTX760 için monitör önerisi
Merhaba. GTX 760 ekran kartım için 1500-2500 TL arası 24" / 27" bir monitor arıyorum. Şu an kullandığım monitor (Samsung SyncMaster 226bw) çok eski ve gözlerimi de çok yoruyor. Oyun odaklı ama iş için de uzun yıllar kullanabilmek istiyorum. Yüzeysel bir araştırma yaptım. 24" 3 model LG 24GN600-B, LG 24GN650-B, LG 24GL600F - 27" 3 model Samsung LF27G35Tfwmxuf, LG 27GN600-B, LG 27GL650F-B arasında kaldım. Daha çok para verip 27" almaya değer mi? Arada film de izliyorum. PS4 Pro'yu da bağlarım buna. Birkaç yıl içinde bütçem el verince 7 yıl önce topladığım Kasa'yı baştan sona yenileyeceğim. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Özellikle yazdığım modelleri kullanan arkadaşlar olumlu-olumsuz deneyimlerini paylaşabilir mi? Şimdiden sağ olun.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 183 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Kobiler, Şirket Yönetimi ve Finansmanı