Merhabalar, geçen günlerde android'ten ios'e geçiş yaptım. Telefonlar arasında dosya ve hesap aktarımları yaptım. Ancak whatsapp konuşmalarımı aktarmak için uygulama ararken hepsinin ülkemizde son derece pahalı sayılabilecek fiyatlarda hizmet verdiğini gördüm. Yalan söylemiyeceğim biraz araştırma yaparak bu programlardan birinin crack dosyasını buldum ve crackledim. Bu sefer de tam işlemi başlatmışken uygulamanın android telefondaki wp yerine eski bir wp sürümü kurduğunu gördüm ve bu sürümün bu işlem için spesifik bir sürüm olduğu yazıyordu (versiyon 2.19.230) fakat telefonda wpyi açmaya çalışınca bu sürümün 17 şubat 2020'de işlevini kaybettiği hakkında bir uyarı alıp wpyi güncellemem için beni play store'a yönlendiriliyordum. Malesef hala bir çözüm bulamadım ve bu konuda bilgisi olan birileri varsa yardımlarını rica ediyorum. Kullandığım programın adı wondershare dr.fone (Bu firmanın ayrıca mobiletrans diye bir uygulaması daha var fakat onun ücretsiz versiyonunu bulamadım.).
Biliyorum korsan,crack gibi şeyler kötüdür fakat hayatımda sadece bir işlem için yarım saatliğine kullanacağım bir program için 30$ (şuanki kurla bu 216tl ediyor.) vermek açıkçası bana pek mantıklı gelmiyor.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 132 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: PlayStation